Bring Your Own License nu ondersteund met Nutanix on OVHcloud

27 januari 2023

Door de Bring Your Own License (BYOL) optie toe te voegen, vervolledigt OVHCloud zijn Nutanix on OVHcloud-portfolio. Nutanix-gebruikers kunnen nu hun bestaande Nutanix Cloud Platform-licenties (behalve Frame functionaliteit) meenemen naar een speciale OVHcloud Hosted Private Cloud-infrastructuur om hun overstap naar de cloud te vergemakkelijken.

OVHcloud mocht onlangs de Nutanix EMEA Service Provider of the Year partner award ontvangen en blijft zijn Nutanicx on OVHcloud oplossing verrijken door het BYOL aanbod toe te voegen bij de bestaande pakketten. Huidige Nutanix-klanten en partners kunnen nu hun Nutanix Cloud Platform licenties naar OVHcloud dedicated en Nutanix-gekwalificeerde High Grade HCI Intel servers brengen en profiteren van licentie-portabiliteit en applicatie migratie transparantie. Hun Nutanix hyperconverged omgeving (HCI) is in slechts enkele uren voorgeïnstalleerd en klaar voor gebruik met hun gepersonaliseerde infrastructuur. 

De Nutanix on OVHcloud oplossing maakt een snellere migratie van applicaties van on-premises naar de cloud mogelijk, met de voordelen van de OVHcloud-infrastructuur. Dankzij een lage koolstofvoetafdruk en best-in-class PUE & WUE-indexen onderscheidt de OVHcloud-infrastructuur zich door zijn algehele duurzaamheid, inclusief een circulaire aanpak waarbij de levenscyclus van de server grondig wordt geoptimaliseerd. Bovendien voldoen de datacenters van OVHcloud aan hoge beveiligings- en gegevensbeschermingsnormen.

“We zijn absoluut verheugd om ons sterke partnerschap met Nutanix voort te zetten door nieuwe use cases aan te pakken en onze partners binnen het ecosysteem nieuwe zakelijke kansen te bieden”, zegt Sylvain Rouri, Chief Sales Officer bij OVHcloud.

Met dit nieuwe aanbod kan OVHcloud voldoen aan de behoeften van gebruikers, van het aanpakken van seizoensgebonden infrastructuurpieken tot het opbouwen van een Disaster Recovery Plan (DRP), en dat alles met een kosteneffectieve oplossing. Net als het Nutanix on OVHcloud pakket, bestaat het BYOL aanbod uit 27 varianten van dedicated en Nutanix-gekwalificeerde High Grade HCI Intel processor-based servers en is het inclusief in/out verkeer, wat bijdraagt aan verbeterde OPEX voor aanzienlijke besparingen in vergelijking met niet-HCI IaaS.

“Als bedrijf bewijzen we keer op keer de kracht van solide partnerschappen. OVHcloud heeft de technologie al fantastisch in de vingers met zijn bestaande Nutanix on OVHcloud-aanbod. Daarom is het logisch dat we onze relatie uitbreiden met een BYOL-model”, zegt Dom Poloniecki, Worldwide Sales Chief of Staff en Head of Sales Strategy & Operations bij Nutanix. “De echte winnaars hier zijn onze gezamenlijke klanten en partners die op zoek zijn naar kosteneffectieve manieren om te schalen naar een OPEX-model in de cloud, maar die tot nu toe aarzelden om de overstap te maken van een on-premise omgeving. Met OVHcloud en Nutanix hebben zij het beste van beide werelden.”

De Nutanix on OVHcloud-oplossing is een schaalbaar en gebruiksklaar HCI-platform, in pakketvorm en nu ook in BYOL-aanbod, gebaseerd op de speciale Nutanix-gekwalificeerde Hosted Private Cloud-infrastructuur van OVHcloud. Het is nu beschikbaar en kan online besteld worden in heel EMEA en Canada met datacenters in Canada, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This