Dynatrace benoemt Rob van Lubek tot Vice President EMEA

8 december 2022

Dynatrace heeft Rob van Lubek aangesteld als nieuwe Vice President Sales voor EMEA. Van Lubek gaat de verkoopteams van Dynatrace in EMEA leiden, inspelen op nieuwe kansen, strategieën implementeren voor groeiende key accounts en de hoge klanttevredenheid handhaven.

Rob van Lubek

Van Lubek werkt al ruim  20 jaar in de IT-markt en is gespecialiseerd in enterprise platformsoftware. Voor Dynatrace was hij Senior Vice President EMEA bij het low-code applicatie-ontwikkelingsbedrijf Mendix en bekleedde hij Vice President-functies bij de leverancier van data- en informatiemanagement Commvault.

De behoefte aan de intelligente automatische observatiemogelijkheden van Dynatrace is nog nooit zo groot geweest”, vertelt van Lubek. “In een wereld die steeds turbulenter wordt, staan organisaties onder grote druk om de digitale flexibiliteit te verbeteren en naadloze klant- en gebruikerservaringen te bieden. Dynatrace geeft organisaties de exacte antwoorden die ze nodig hebben om succesvol te zijn, door de complexiteit van de cloud te vereenvoudigen en hun digitale transformatie te helpen versnellen. Er kan geen spannender moment zijn om bij Dynatrace te gaan werken, aangezien organisaties in geheel EMEA het platform kiezen om hun transformatiedoelen te realiseren.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This