Tricentis benoemt Suhail Ansari tot Chief Technology Officer

9 november 2022

Tricentis, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor het continu testen van software, kondigde vandaag de benoeming aan van Suhail Ansari als Chief Technology Officer. Ansari wordt verantwoordelijk voor het bepalen van de wereldwijde technologiestrategie en het leveren van producten en platforms van wereldklasse aan klanten en partners van Tricentis. 

Tricentis benoemt Suhail Ansari tot Chief Technology Officer

“De snelheid waarmee applicaties worden ontwikkeld en uitgerold door bedrijven blijft toenemen. Dat verhoogt de behoefte aan innovatie in continu testen en software quality engineering”, zegt Ansari. “Ik ben verheugd om bij het Tricentis-team te komen, dat duidelijk investeert in innovatie. Ik zal er mijn ervaring inzetten om innovatie te helpen stimuleren en toekomstige groei te bevorderen. ” 

Ansari is een ervaren specialist in engineering management, product management, gedistribueerde systemen en meer. Hij komt bij Tricentis van McAfee, waar hij Senior Vice President of Engineering & Operations was. Hij bekleedde eerder ook leidinggevende functies bij Realtor.com, Pivotal Software en eBay. 

“We blijven bij Tricentis talent van wereldklasse aan boord halen. We zijn verheugd Suhail Ansari te verwelkomen als het nieuwste lid van het executive leadership team,” zegt Kevin Thompson, voorzitter en chief executive officer van Tricentis. “Suhail’s ruime ervaring met het bouwen van innovatieve producten en het aansturen van engineering-, product- en data science-teams zal ons helpen onze wereldwijde technologiestrategie te verrijken en ons leiderschap op het gebied van continu testen en software quality engineering verder te bevorderen.” 

Ansari wordt meteen lid van het executive leadership team van het bedrijf dat onlangs de benoeming aankondigde van Jen Lucas als Chief People Officer, Amanda Borichevsky als Chief Legal Officer en General Counsel, en Darren Beck als Chief Marketing Officer. 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This