Xavier Warnier wordt commercieel directeur bij Datacenter United

19 oktober 2022

Datacenter United, Belgische aanbieder van hoogwaardige datacenterdiensten, verwelkomt Xavier Warnier als commercieel directeur in het team.

Xavier Warnier: “Een rol als commercieel directeur in de IT-sector vind ik een echte uitdaging. De sector verandert erg snel. Digitalisering en technologieën evolueren aan een recordtempo. Bij Datacenter United en DC Star is het mijn opdracht om samen met de collega’s onze ‘state of the art’ datacenters verder uit te breiden, onze lokale verankering nog te versterken en onze status van ‘operational excellence’ te blijven bewaken. Zo kunnen wij onze klanten en partners duurzame oplossingen blijven bieden, met de hoogste security- en redundantie-eisen.” Warnier heeft meer dan 15 jaar ervaring in de IT-sector waarvan enkele jaren in de datacenterindustrie. Bij Datacenter United wordt hij lid van het managementteam en zal hij de commerciële strategie bepalen op korte, middellange en lange termijn.

Friso Haringsma, Managing Director van Datacenter United: “Dit is de volgende stap in de verdere uitbouw van Datacenter United als lokale betrouwbare partner met internationaal aanbod. De volgende jaren zullen heel wat bedrijven de overstap maken van hun eigen datacenter naar een professioneel commercieel datacenter. Die evolutie is niet meer te stoppen. Zij moeten beroep kunnen doen op een lokaal verankerd bedrijf dat hun ‘gateway to the cloud’ op een duurzame, veilige en redundante manier mogelijk maakt. Met ons sterk aanbod in netwerken, connectiviteit en lokale aanwezigheid, is Datacenter United de geschikte partner.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This