Infor benoemt Hein Kivits tot countrymanager Benelux

5 oktober 2022

Infor heeft Hein Kivits benoemd tot countrymanager Benelux. Daarmee leidt Kivits, sinds december 2021 actief bij Infor, de verdere ontwikkeling van Infor’s bedrijfsvoering in deze regio.

In de afgelopen jaren is Infor blijven groeien en heeft het daarmee een impact op meer dan 60.000 organisaties wereldwijd. Recent positioneerde analysebureau Gartner Infor voor de tweede opeenvolgende keer tot leider in het 2022 Gartner Magic Quadrant for Cloud ERP for Product-Centric Enterprises.

De cloudoplossingen van de organisatie dragen bij aan de optimalisatie van zakelijke processen en de realisatie van digitale transformatie. Infor heeft een industrie specifieke aanpak, en daarmee een sterke focus op de voedsel-, de productie en de distributie-industrie.

In onder meer deze markten heeft Infor een stevige voet aan de grond gekregen door een eenvoudig platform te bieden om volledige supply chains te beheren. Daarnaast biedt de organisatie automatiseringsoplossingen om de bedrijfsvoering te verbeteren.

Hein Kivits beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in het ERP-landschap. Na negen jaar ervaring in een vergelijkbare management rol bij NTT Data Business Solutions brengt hij uitgebreide multi-disciplinaire expertise in cloud- en SaaS-oplossingen. Kivits beschikt over een commerciële en ondernemende focus en is overtuigd dat zakelijke doelen gecombineerd moeten worden met persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang voor het hele team.

“Ik geloof er sterk in dat organisaties voordeel halen uit de meest effectieve zakelijke cloudoplossingen”, aldus Hein Kivits, countrymanager Benelux bij Infor. “Ik ben er trots op dat ik me bij Infor aangesloten heb omdat de organisatie in lijn is met mijn kernwaarden. Ik bewonder de marktkennis, duidelijke doelstellingen en ambities, maar ook de bijbehorende implementatiemethodes en het businessmodel. Samen ondersteunen we innovatie bij organisaties door hun bedrijfsvoering te optimaliseren en hun digitale transformatie te realiseren.”

“Met zijn bewezen benadering voor SaaS en de publieke cloud is Hein een sterke aanvulling op ons managementteam in de Benelux. We blijven onze invloed op de markt uitbreiden en Hein speelt een sleutelrol in de groei van Infor’s impact in de Benelux-regio”, aldus Malin Petersson, senior vice president en general manager Noord-Europa bij Infor.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This