IT Infra/Telecom 2022 vindt jaar plaats op 1 december

16 september 2022

Dit jaar vindt het gecombineerde IT Infra- en Telecom Infra-event plaats op 1 december. De locatie is 1931 congrescentrum in Den Bosch, Nederland.

Enkele tientallen leveranciers van producten. en oplossingen voor de technische infrastructuur van datacenters, serverruimtes en telecom-faciliteiten verzorgen tijdens dit event een uitgebreid lezingenprogramma. Ook vindt in het congrescentrum een beurs op dit gebied plaats.

Deze dag staat in het teken van zeer interessante technisch inhoudelijke lezingen, verzorgt door keynote sprekers en de exposanten. Ook via paneldiscussies informeren wij de bezoeker. Maar zoals altijd staat het persoonlijk contact deze dag centraal.

Meer weten en aanmelden? Klik hier.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This