Striktly haalt Kris Kerremans (INUITS) aan boord

31 augustus 2022

Striktly heeft 1 miljoen euro groeikapitaal opgehaald bij Kris Kerremans, de oprichter en eigenaar van INUITS. De ervaren IT-ondernemer uit Brasschaat wordt minderheidsaandeelhouder in de scale-up van CEO Stéphanie Ouachan. “Samen zetten we de turbo onder Striktly dat als enige speler in België een all-in-one CRM-, ERP- en pre-accounting software aanbiedt aan de KMO-markt”, klinkt het.

Striktly is een Antwerpse software scale-up, waar CEO Stéphanie Ouachan (33) al 5 jaar aan het hoofd staat. Het Antwerpse bedrijf waar personaliseerbare administratiesoftware voor elke onderneming ontwikkeld wordt, groeide in die periode van een handvol medewerkers naar een scale-up met kantoren in Antwerpen, Roeselare, Hasselt en Roemenië en zo’n 50 medewerkers. Recent voegde Striktly een eigen pre-accounting module toe aan haar cloudaanbod waardoor het als enige speler in de markt een uniek product met CRM-, ERP- en boekhoudingmogelijkheden aanbiedt aan KMO’s. Dankzij deze laatste ontwikkelingen komt Striktly, dat nu al sterke speler is binnen de bouw- en installatiesector, nog beter tegemoet aan de digitale noden van de brede KMO-markt. Via het Striktly-pakket worden ondernemers volledig ontzorgd op administratief vlak en vereenvoudigt Striktly de digitale doorstroming naar de boekhouders. Zij krijgen vanuit hun eigen boekhoudsoftware naar keuze dankzij de koppeling met Striktly eenvoudig de boekhouding digitaal en live aangeleverd.

Expertise, netwerk en financiële boost

Om de groei van het bedrijf een extra boost te geven heeft Striktly, onder begeleiding van het Antwerpse advocatenkantoor Four&Five, 1 miljoen euro bijkomend kapitaal opgehaald. IT-ondernemer Kris Kerremans, de oprichter en eigenaar van open source innovator INUITS, wordt minderheidsaandeelhouder. Eerder deed de Antwerpse ondernemer al smart investments in de wereld van logistieke en maritieme IT-platformen zoals Dockflow, Cinvio, Certiweight, Digitrans en Hakka.

“Striktly heeft in vijf jaar tijd een enorme groei doorgemaakt tot een all-in-one programma waarmee KMO’s hun dagelijkse administratie regelen maar ook hun boekhouding kunnen voorbereiden. Met Kris erbij zullen we van de vijfde naar de zesde versnelling gaan. Hij brengt naast een financiële injectie ook al zijn IT-expertise en internationaal netwerk mee om ons op verschillende vlakken nog sterker te laten worden. Naast die professionele kwaliteiten is er ook gewoon een ontzettend goede klik tussen ons beiden”, zegt Stéphanie Ouachan, CEO van Striktly.

“Het bedrijf heeft een uniek cloudaanbod voor de Belgische markt en een enorm groeipotentieel. Striktly heeft er al een ontzettend indrukwekkend traject opzitten en de authentieke ondernemersflair van Stéphanie werkt bovendien heel aanstekelijk. Samen met haar en al haar medewerkers gaan we nu een turbo onder Striktly zetten. Vanuit mijn ervaring en via de 200 Open Source-experts van Inuits wil ik Stéphanie en haar team helpen om verder door te groeien. Door de knowhow van de internationale Inuits Community te delen met Striktly, kunnen we hen helpen om nog betere software te ontwikkelen en hun technologie verder te schalen”, aldus Kris Kerremans, minderheidsaandeelhouder Striktly en CEO van Inuits

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This