Vertiv versterkt managementteam in de EMEA-regio

21 juli 2022

Vertiv, een wereldwijde leverancier van kritieke digitale infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, versterkt het managementteam voor de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Dit omvat de benoeming van Ana Maria Ciurea tot Vice President Commercial Operations, Peter Lambrecht tot Vice President Sales en Rastislav Jasenovsky tot Vice President Operations voor de Infrastructure & Solutions (I&S)-divisie. Deze aanstellingen sluiten aan op de toewijding van Vertiv aan het succes van klanten in de regio.

Ciurea gaf de afgelopen vier jaar als directeur Sales Strategy & Operations leiding aan de afdeling Sales Operations van Vertiv in EMEA. In haar nieuwe rol als Vice President Commercial Operations zal zij leiding blijven geven aan de afdeling Sales Operations, maar krijgt zij een uitgebreider pakket van verantwoordelijkheden. Dit omvat onder meer het overzicht op alle verkoopprocessen, het bevorderen van de efficiëntie en het waarborgen van een optimale toewijzing van personele en bedrijfsmiddelen. In deze nieuwe functie zal Ciurea een sleutelrol vervullen bij het verhogen van de functieoverstijgende effectiviteit en het identificeren van manieren voor het optimaliseren van de dienstverlening aan klanten.

Lambrecht is gepromoveerd tot Vice President Sales voor de EMEA-regio. Hij is ruim twintig jaar bij Vertiv actief in functies als Vice President IS/IT EMEA, country manager voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië en Vice President Strategic Accounts EMEA. In zijn nieuwe functie geeft hij leiding aan de verkoop van producten en diensten en de go-to-marketprogramma’s voor de belangrijkste nationale en internationale accounts en channel partners van Vertiv in de regio. Lambrecht zal de omzetgroei bevorderen, prijsinitiatieven ontplooien en werken aan het verhogen van de marges in alle landen. Zijn doel is om bij te dragen aan een innovatieve, inclusieve en op groei gerichte cultuur.

Jasenovsky heeft een sleutelrol vervuld bij de aansturing en uitvoering van de operationele strategie in de regio. Zijn benoeming tot Vice President Operations I&S EMEA zal de band tussen operationele en salesmanagers versterken en de dienstverlening aan klanten verder verbeteren. Jasenovsky was recentelijk actief als Senior Director Operations EMEA en country manager voor Slowakije. Als lid van het nieuwe managementteam zal hij de samenhang tussen bedrijfsfuncties bevorderen om bij te dragen aan hun succes.

“Het waarborgen van sterke prestaties op het gebied van operationeel- en salesmanagement en de ontwikkeling van intern talent vertegenwoordigen belangrijke prioriteiten van Vertiv voor 2022”, zegt Karsten Winther, bestuursvoorzitter voor de regio EMEA bij Vertiv. “Deze benoemingen sluiten aan op onze strategie om de dienstverlening aan onze klanten in de EMEA-regio verder te verbeteren. Ze geven daarnaast blijk van onze toewijding aan het uitbreiden van de vaardigheden en mogelijkheden van onze medewerkers om hen meer groeikansen te bieden. Met deze wijzigingen binnen het managementteam heb ik er het volste vertrouwen in dat we de klantentevredenheid in de regio verder kunnen opvoeren.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This