Dashdoc verwelkomt Elien Vanderborcht als operationeel directeur en onderstreept zo groeiambitie van 600% tegen 2025

20 juli 2022

Dashdoc breidt zijn aanwezigheid in België verder uit met de aanwerving van Elien Vanderborcht als operationeel directeur. Vanderborcht, die eerder al actief was als project manager van innovatieve IT-projecten, zal instaan voor het dagelijks bestuur van de softwareontwikkelaar die bekend is van het gelijknamige transportmanagementsysteem. Ook moet ze de steile groeiambities van Dashdoc – 600% tegen 2025 – mee in goede banen leiden, en ervoor zorgen dat die groei duurzaam verloopt.

Het van oorsprong Franse Dashdoc telt momenteel een zestigtal medewerkers en heeft sinds november een vestiging in Antwerpen, naast kantoren in Parijs en Nantes. Tegen 2025 wil de aanbieder van het gelijknamige transportmanagementsysteem (TMS) met 600% groeien. Vanderborcht zal helpen om van Dashdoc een gevestigde waarde te maken in de Benelux. Daarnaast moet ze erop toezien dat die expansie duurzaam verloopt. Daarbij is het belangrijk om de connectie tussen Frankrijk en de Benelux te bewaren.

Klanten snel helpen

De 28-jarige operationeel directeur uit Antwerpen verdiende haar strepen de voorbije jaren als consultant, product owner en project manager. Na een periode op zelfstandige basis te hebben gewerkt, versterkt ze nu het team van Dashdoc.

“Ik hou heel erg van het persoonlijke contact en de snelle manier van werken die typerend is voor het jonge en ambitieuze team van Dashdoc”, aldus Vanderborcht. “We kunnen vlot en zelfstandig werken zonder enige vorm van bureaucratie. Daardoor kunnen we onze klanten snel helpen. Die menselijke manier van werken ligt me wel.”

Werken bij de vernieuwende ontwikkelaar van een SaaS-product zoals het Dashdoc-TMS, biedt ook extra opportuniteiten voor wie geïnteresseerd is in technologie, merkte Vanderborcht al snel. “We zijn als SaaS-toepassing voortdurend bezig met de nieuwste technologie. Daardoor ben je meteen mee met alle trends en evoluties. Het Dashdoc-platform kan daardoor snel evolueren omdat het niet verder bouwt op verouderde systemen.”

Aangepaste en snelle service en communicatie

Een uitstekende klantenservice is prioritair voor Vanderborcht. “We proberen zo toegankelijk mogelijk te zijn – we richten ons tenslotte tot mensen die met transport bezig zijn en niet met IT. Daar passen we onze service en communicatie op aan.” Die toegankelijk loont, merkt ze. “Een paar weken geleden stonden we op een beurs waarbij ik aan de praat raakte met iemand die wou weten wat ons TMS-systeem juist deed. Diezelfde middag heb ik een contract met die klant afgesloten. Dat is niet per se mijn job, maar het typeert wel de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van Dashdoc. Onze eerste twee Nederlandse klanten zijn ook op twee weken tijd live kunnen gaan met ons TMS. Transporteurs hebben geen tijd te veel, dus ze appreciëren die vlotte manier van werken.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This