WatchGuard benoemt best presterende partners van 2021

24 juni 2022

WatchGuard Technologies heeft tijdens de Partner Conference Apogee 2022 de Noord-Europese Partner of the Year Awards uitgereikt. Deze awards erkennen de toppartners die uitstekende bedrijfsresultaten behalen en succesvolle klantprogramma’s en relaties ontwikkelen door de levering van op WatchGuard gebaseerde oplossingen.

Voor de Benelux gaat het om:

  • Growth Partner of Year – UViON
  • Project of the Year – Port-IT
  • Partner of the Year – TFE Electronics

Jonathan Whitley, Regional Vice President, Northern Europe bij WatchGuard: “2021 was opnieuw een uitdagend jaar. Maar ondanks de aanhoudende lockdowns en een steeds onzekerder economisch klimaat, toonden onze partners een enorme veerkracht, innovatie en toewijding om indrukwekkende resultaten te leveren in ons oplossingenportfolio. De bekroonde bedrijven zijn een voorbeeld van WatchGuard’s sterke partnernetwerk doordat ze een hoge mate van competentie in onze technologie en producten tonen voor het bieden van de juiste begeleiding, implementatie-expertise en ondersteuning voor de cyberbeveiligingsstrategieën van onze klanten.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This