Lenovo kondigt ThinkSmart One aan, ‘s werelds eerste Windows All-in-One Collaboration Bar

10 juni 2022

Lenovo kondigde op Infocomm 2022 in Las Vegas de geheel nieuwe ThinkSmart One Smart Collaboration bar aan. De ThinkSmart One all-in-one (AIO) bar, ontworpen voor kleine tot middelgrote vergaderruimten of speciale thuiskantoorruimtes, is ‘s werelds eerste draaiende Windows 10 IoT Enterprise en wordt aangedreven door een ingebouwde 11e generatie Intel Core-processor met vPro-technologie.

De ThinkSmart One ondersteunt bekende toepassingen voor videoconferenties zoals Microsoft Teams Rooms of Zoom Rooms, en is uitgerust met acht microfoonarrays met echo- en ruisonderdrukking, 15 watt stereoluidsprekers en een geïntegreerde camera met hoge resolutie en een breed gezichtsveld voor een sterke audiovisuele ervaring.

Bovendien kan ThinkSmart One eenvoudig centraal worden geïnstalleerd, beheerd en aangepast via ThinkSmart Manager en biedt het verbeterde beveiligingsniveaus die beschikbaar zijn met Intel vPro-beveiliging en Windows 10 IoT Enterprise-besturingssysteem. De AIO-balk bevat ook de ThinkSmart Controller met 10.1-inch touchscreen, dezelfde als die bij de Core-kamerkits wordt geleverd, voor eenvoudige en gemakkelijke controle van vergaderingen.

ThinkSmart One is speciaal gebouwd om te anticiperen op een aanhoudende groei van hybride vergaderruimten naarmate traditionele kantoren worden omgevormd tot meer dynamische en collaboratieve bedrijfscentra.

ThinkSmart One samenvatting

  • Uitzonderlijke en flexibele ervaring van een alles-in-één apparaat met ingebouwde audio-visuals en rekenkracht in de bar, optie voor wandmontage en een gebruiksvriendelijke aparte touchscreen-controller
  • Innovatief en schaalbaar via meerdere invoer- en uitvoerpoorten, waaronder HDMI en USB, evenals 2 x RJ45, waarvan één met Power over Ethernet (PoE) voor meer aanpassingsvermogen
  • Meeslepende audio-visuals met acht microfoons met een dekking van 180 graden, een FHD-camera met een horizontaal gezichtsveld van 100 graden en stereoluidsprekers met een bruikbaar bereik van meer dan acht meter
  • Eenvoudig te beheren via de meegeleverde controller of op afstand beheerd via ThinkSmart Manager
    Software en services met toegevoegde waarde
  • Zoals bij alle Lenovo ThinkSmart-producten voor vergaderruimten, wordt ThinkSmart One standaard geleverd met drie jaar Lenovo Premier Support, waarmee geavanceerde technici 24 uur per dag, 365 dagen per jaar toegang hebben. Het omvat ook een jaar Lenovo’s software en services met toegevoegde waarde:
  • ThinkSmart Professional Services5: First Year Maintenance helpt IT-afdelingen om elke kit op te zetten, te configureren en te integreren in bestaande Unified Communications-platforms; en omvat een eenjarig verlengbaar onderhoudscontract dat indien nodig ook een herplaatsingsoptie naar een nieuwe vergaderruimte omvat.
  • ThinkSmart Manager Premium is Lenovo’s softwaresuite voor samenwerkingsbeheer. Het onderhouden van effectieve samenwerking betekent dat de technologie altijd aan, altijd verbonden en gebruiksvriendelijk moet zijn. ThinkSmart Manager Premium helpt IT-afdelingen bij het configureren, controleren en beheren van het volledige portfolio van ThinkSmart-oplossingen vanuit één intuïtieve interface.

“Het aanpakken van uitdagingen op het gebied van hybride samenwerking is niet alleen een kwestie van scherper zien en horen. Technologie moet meer natuurlijke, persoonlijke ervaringen bieden aan virtuele vergaderingen en die ervaring moet voor alle deelnemers gelijk zijn”, zegt Shannon MacKay, General Manager van Worldwide Smart Collaboration Business, Lenovo. “ThinkSmart One levert het soort slimme samenwerking dat innovatie stimuleert door middel van technologie die overal aanwezig, gelijkwaardig en naadloos is.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This