Dell Technologies en Snowflake vereenvoudigen toegang tot gegevens en versnellen inzichten

3 mei 2022

Dell Technologies en Snowflake, het bedrijf achter de Data Cloud, slaan de handen in elkaar om gegevens van de toonaangevende bedrijfsgegevensopslagportefeuille van Dell te koppelen aan de Data Cloud van Snowflake. Als eerste in haar soort zal deze samenwerking de klanten meer flexibiliteit bieden in multicloudomgevingen en hen helpen om te voldoen aan eisen inzake gegevenssoevereiniteit en het eenvoudig omzetten van gegevens in inzichten

Eens de koppeling beschikbaar is, zullen klanten van Dell en Snowflake gegevens die ter plaatse zijn opgeslagen op objectstorage van Dell kunnen gebruiken met de Data Cloud van Snowflake, terwijl ze hun gegevens lokaal blijven bewaren of probleemloos kopiëren naar publieke clouds. De bedrijven zullen in de tweede helft van 2022 streven naar productintegraties en gezamenlijke go-to-marketinspanningen.

“Als marktleider in gegevensopslag biedt Dell Technologies klanten de tools die nodig zijn om inzichten te ontlenen aan hun gegevens, ongeacht waar die zich bevinden”, zegt Jeff Boudreau, voorzitter van de Dell Technologies Infrastructure Solutions Group. “Met de eerste samenwerking in de sector tussen storagesystemen ter plaatse en de Data Cloud van Snowflake kunnen we het SaaS-providerecosysteem van Dell uitbreiden voor gegevensinzichten ter plaatse en in publieke clouds”.

“Snowflake heeft zich tot missie gesteld om gegevens overal ter wereld te mobiliseren door organisaties in staat te stellen de interne verzuiling te doorbreken en gegevens te combineren om meer waarde en grondigere inzichten te ontsluiten”, zegt Christian Kleinerman, senior vicevoorzitter Producten bij Snowflake. “Dankzij deze samenwerking met Dell kunnen organisaties meer waarde halen uit hun gegevens ter plaatse, terwijl ze gebruikmaken van de prestaties en eenvoud van het platform van Snowflake en de krachtige samenwerkingsmogelijkheden van de Data Cloud”.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This