Colt Technology Services benoemt Catherine Leaver tot Chief People Officer

22 februari 2022

Colt Technology Services heeft Catherine Leaver per direct tot Chief People Officer benoemd.

Leaver is een HR-expert met rijke ervaring in de telecomsector. In de afgelopen 16 jaar heeft ze bij Telefónica Group op HR gebied verschillende managementposities vervuld. Tot voor kort was zij HR-directeur en managementlid van Telefónica UK – O2.

Leaver heeft zich gespecialiseerd in internationaal personeelsbeheer, het opbouwen van sterk presterende teams, het doorvoeren van veranderingen en het behalen van resultaten. Toezien op het welvaren van de organisatie is altijd haar eerste prioriteit.

Leaver opereert vanuit het hoofdkantoor van Colt in Londen en rapporteert aan Keri Gilder, de CEO van Colt. Ze werkt nauw samen met andere leden van het managementteam en gaat optreden als voorzitter van de Inclusion & Diversity Council van Colt.

Keri Gilder, CEO van Colt: “Onze mensen staan centraal binnen onze organisatie en de manier waarop we klanten ondersteunen. Daarom is Catherine een belangrijke aanwinst voor Colt. Zij treedt toe tot Colt in een cruciale tijd voor ons bedrijf. Ze brengt een rijkdom aan ervaring binnen de telecomsector met zich mee, zeker als het gaat om internationale HR-activiteiten en het ondersteunen van de bedrijfsstrategie. Zij is daarmee een perfecte match voor Colt.”

Catherine Leaver: “Dit is een spannende tijd voor Colt. Ik denk dat ik op basis van mijn ervaring een cruciale bijdrage kan leveren aan de realisatie van onze strategie en doelstellingen. Ik ben onder de indruk van de klantgerichte en mensgerichte aanpak van Colt, zeker als het om diversiteit gaat. Ik kijk ernaar uit om het voorzitterschap van de Inclusion & Diversity Council op me te nemen en de wereldwijde teams van Colt van passende ondersteuning te voorzien. Ik zal ervoor zorgen dat Colt de voorkeurswerkgever blijft in alle markten waarin we actief zijn.”

Colt werd aangemerkt als ‘Visionary’ in het “Gartner 2021 Magic Quadrant for Network Services” en werd in 2021 door Frost & Sullivan bekroond met de European Customer Value Leadership Award. Zijn recente brancheleidende Net Promotor Score (NPS) geeft blijk van de sterke motivatie van zijn personeel.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This