Auriga wint internationale Peter Kulik Innovation Award voor zijn WWS Integrated Acquiring Solution

11 februari 2022

Auriga, een wereldwijde leverancier van technologische oplossingen voor de omnichannel bank- en betalingssector, ontving vandaag de Peter Kulik Innovation Award van ATMIA, de wereldwijde, non-profit brancheorganisatie van de ATM industrie.

De uitreiking vond plaats tijdens de ATMIA 2022 US Conference, een van de grootste en meest gewaardeerde evenementen voor de ATM industrie, die plaatsvond in Orlando van 8 tot 10 februari.

De Peter Kulik Innovation Award huldigt innovaties in de wereldwijde ATM industrie. De award beloont verbeteringen in de ATM-industrie door het gebruik van nieuwe technologieën om een belangrijk industrieel probleem op te lossen, de veiligheid van het ATM-ecosysteem te verbeteren, of de gebruikerservaring bij ATM’s te verbeteren.

Dit jaar werd de prijs toegekend aan Auriga’s WinWebServer (WWS) Integrated Acquiring Solution. Dit is een geïntegreerde self-service architectuur voor het end-to-end te beheren van complexe ATM-netwerken. Door de geavanceerde self-service systemen die de integratie van fysieke en digitale kanalen in een veilig en geavanceerd technologieplatform mogelijk maken, wordt de rol van de ATM versterkt.

Auriga’s WWS integrated acquiring solution is gekozen vanwege de belangrijke voordelen die het de banksector biedt in haar digitale transformatieproces. Deze technologie, die al wordt ingezet en operationeel is op meer dan 40.000 geldautomaten over de hele wereld, biedt een complete en beproefde reeks modules en diensten. De oplossing is bekroond voor haar cross-channel mogelijkheden faciliteert, het cloud base platform, de beschikbare verbeteringen op de ATM-netwerken, een bewezen verlaging van de Total Cost of Ownership en een aanzienlijke verkorting van de Time to Market. Daarnaast is het ook volledig en effectief onafhankelijk van enig ander bedrijf of aanbieders van oplossingen en hardware.

In een reactie op de prijs zei Vincenzo Fiore, oprichter en CEO van Auriga: “We zijn verheugd dat we deze onderscheiding hebben gewonnen voor onze baanbrekende WWS-oplossing. Auriga erkent al geruime tijd de inherente zwakheden in het traditionele ATM-architectuurmodel om te evolueren naar een complete Next Gen ATM en filiaal automatiseringsinfrastructuur die – om effectief te zijn – gebruik moet maken van andere kanalen (mobiel, video, tablet, etc.). Het Channel Integration Model waarop onze WWS-software propositie is gebaseerd, is de oplossing voor veel van de problemen waar veel van de ATM-infrastructuren tegenaan lopen. Dit kanaalintegratiemodel maakt een naadloze afstemming op de huidige en toekomstige behoeften mogelijk.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This