Seeq onderscheidt Crucial Solutions & Services als EMEA-partner van het jaar 2021

24 januari 2022

Seeq Corporation, een aanbieder van geavanceerde analysesoftware voor productie en het industrieel internet of things, heeft vandaag Crucial Solutions & Services (CSS) uitgeroepen tot EMEA- partner van het jaar 2021. Deze award vormt een bewijs dat CSS excelleert in het bieden van waarde aan klanten, evenals de continue investeringen die CSS doet in de technische expertise met hun door Seeq gecertificeerde medewerkers en opleidingsprofessionals. Ook betekent de toekenning van deze award dat Seeq onderkent dat CSS er uitstekend in slaagt bewustzijn voor de innovatieve oplossingen van Seeq te creëren door middel van samenwerking op het gebied van marketing en evenementen.

Seeq stelt ingenieurs en wetenschappers in procesproductieorganisaties in staat om snel te analyseren, voorspellingen te doen, samen te werken en inzichten te delen om de productieresultaten verder te verbeteren. Klanten van Seeq zijn onder meer bedrijven in de olie- en gasindustrie, de farmaceutische industrie, de chemie, de energiesector, de mijnbouw, de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en andere procesindustrieën. Investeerders in Seeq zijn onder meer Insight Ventures, Saudi Aramco Energy Ventures, Altira Group, Chevron Technology Ventures en Cisco Investments.

In 2021 kondigde Seeq een Series C-financieringsronde van $ 50 miljoen aan onder leiding van Insight Partners. Ook werd het bedrijf erkend met Frost & Sullivan’s North American Technology Innovation Leadership Award voor Seeq Data Lab. Tevens breidde Seeq zijn producten en mogelijkheden uit, onder andere door ondersteuning voor innovatie op basis van machine learning.

“We zijn erg verheugd CSS te kunnen erkennen als de Seeq 2021 EMEA-partner van het jaar”, zegt Will Knight, Seeq’s Head of Worldwide Partner Sales. “Deze prijs toont de impact aan van de CEO van onze partner, Sulaiman Alzuhair en zijn team. Zij stellen onze klanten in staat geavanceerde analyse-inzichten te creëren. Ook hebben zij de lat hoog gelegd als het gaat om excellentie in het leveren van next-generation verbeteringen van de prodiuctie in de procesindustrie.”

CSS werd geselecteerd vanwege zijn ondersteuning en leiderschap voor Seeq’s klanten in het Midden- Oosten, met name de samenwerking rond de initiatieven op het gebied van industriële digitalisering bij Saudi Aramco. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan technologie-aanbiedingen aan zijn klanten in de olie- en gas-, petrochemische en energie- en nutssectoren

“CSS is streeft er nadrukkelijk naar om klanten disruptieve diensten en oplossingen te bieden die hun efficiëntie optimaliseren en de bedrijfsgroei bevorderen”, zegt Sulaiman Alzuhair, oprichter en CEO bij CSS. “De producten en diensten van Seeq stellen CSS in staat om deze missie te realiseren. We zijn vereerd dat we nu zijn geselecteerd als Seeq’s Partner of the Year voor EMEA.”

De wereldwijde groei van Seeq wordt in belangrijke mate gevoed door enerzijds samenwerkingsverbanden en anderzijds een duidelijke focus op cloud-based computing. Seeq is beschikbaar in de Amazon Web Services (AWS)-marktplaats, is een AWS Industrial and Energy Competency Partner en ondersteunt veel gegevensopslagservices, waaronder Amazon Redshift, S3, plus machine learning in SageMaker en andere. Op Microsoft Azure is Seeq sinds 2019 beschikbaar als SaaS-toepassing in de Azure Marketplace. Hierbij biedt Seeq ondersteuning voor veel Azure cloud services, waaronder Synapse, Azure Data Lake en Active Directory. Seeq ondersteunt ook connectiviteit met Azure Data Explorer, Time Series Insights en Power BI.

Naast samenwerking met cloud-platformen maakt Seeq een koppeling mogelijk met een uitgebreide reeks van platformen voor gegevensopslag. Denk aan de platformen van onder andere OSIsoft, Siemens, GE, Honeywell, Inductive Automation, AVEVA, AspenTech, Yokogawa, InfluxDB en Snowflake.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This