HashiCorp benoemt Duncan Greenwood als Vice President EMEA

13 januari 2022

HashiCorp, aanbieder van multi-cloud infrastructure automation software, heeft Duncan Greenwood benoemd als Vice President EMEA. Greenwood is verantwoordelijk voor HashiCorp’s sales, support en professional services, met focus op uitbreiding van de activiteiten en het team van HashiCorp in EMEA.

Greenwood heeft meer dan twintig jaar ervaring bij snelgroeiende tech-bedrijven. Meest recentelijk was hij Vice President en General Manager in Noord-EMEA voor VMWare. Daarvoor bekleedde hij onder andere leidinggevende functies in sales in het Verenigd Koninkrijk en Ierland voor zowel CA Technologies als McAfee, en hij breidde de aanwezigheid van Troux Technologies in EMEA uit als Vice President voor EMEA.

“HashiCorp is een toonaangevend bedrijf en heeft producten die bedrijven in staat stellen over te stappen naar een cloud operating model. Deze functie biedt een unieke kans om onderdeel te zijn van de voorhoede van een belangrijke transitie in infrastructuurtechnologie, vooral in EMEA, waar veel belangstelling is voor multi-cloud migratie,” aldus Duncan Greenwood. “Ik voel me vereerd bij HashiCorp te werken en sta te popelen om samen met het team regionaal en internationaal verder uit te breiden.”

De aanwezigheid van HashiCorp in EMEA bestaat onder meer uit sales & support professionals in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Scandinavië, met recente uitbreidingen in Spanje, Italië en Israël. In EMEA neemt de belangstelling van organisaties voor cloudmigraties, de toepassing van multi-cloud en zero trust security steeds verder toe.Greenwood zal zich focussen op het HashiCorp-team in de regio en op het helpen van zowel bestaande als nieuwe klanten.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This