Auriga & Banca Carige presenteren het agentschap van de toekomst op Branch Transformation 2021

25 november 2021

Auriga, een wereldwijde leverancier van technologische oplossingen voor de omnichannel bank- en betalingssector, presenteert op 30 november en 1 december tijdens de RBR’s conferenties Branch Transformation en BankSec 2021 in Londen haar visie op de bank van de toekomst. Het zal de eerste keer zijn dat Auriga haar #NextGenBranch propositie presenteert met een echte Bank4Me desk voor bezoekers.

Auriga’s #NextGenBranch is een state-of-the-art, digitaal, op afstand en klantgericht kantoor dat gebruik maakt van geavanceerde zelfservice met assistentie. Hiervoor gebruikt het nieuwe technologieën zoals video banking, artificiële intelligentie en verdergaande automatisering om klanten 24/7 toegang tot bankdiensten te bieden en de efficiëntie van de processen te verhogen.

Met een echte Bank4Me desk zal Auriga demonstreren hoe je 24/7 toegang hebt tot alle bankkantoordiensten in de selfservice assisted mode en hoe je via videoconferentie op een veilige en gepersonaliseerde manier kan communiceren met een adviseur van de bank voor complexere transacties.

Met WWS Fill4Me, een andere module van de #NextGenBranch, verschuift het perspectief van het fysieke filiaal naar ondersteuning op afstand, met behulp van co-browsing voor alle diensten, via een zeer geavanceerde klantenservice. Ontwikkeld rond deskundige en competente operatoren die gebruik maken van de beschikbare communicatiekanalen zoals computers en/of smartphones, volgt dit model de klant vanuit een Customer Education perspectief.

Tijdens Branch Transformation 2021 zal Auriga ook een echt voorbeeld presenteren van een #NextGenBranch implementatie: de Italiaanse retail bank Banca Carige zal getuigen over haar strategisch plan om het bankkantoor te transformeren. Mark Aldred, VP Sales International bij Auriga, en Silvia Doria Garzarelli, Head of Channels, Payment and Deposit Processes bij Banca Carige, zullen op 30 november om 11:50AM GMT spreken over het #NextGenBranch-project bij de Italiaanse bank. Zij gaan dan in op hoe nieuwe technologieën Banca Carige helpen om te evolueren naar de bank van de toekomst door haar processen efficiënter te maken. Zij zullen tevens de resultaten presenteren die werden behaald na de lancering van haar eerste Carige Smart filialen op 11 november.

Tijdens BankSec zullen de Auriga experts dieper ingaan op de details van Lookwise Device Manager (LDM), de modulaire en multivendor oplossing van OT Cyber Security die een complete set van functies biedt gericht op het beschermen, monitoren en controleren van fix-purpose apparaten zoals ATM’s, POS terminals en kritieke infrastructuur controlesystemen. 

Auriga is aanwezig op stand D4 op Branch Transformation en BankSec 2021 van 30 november tot 1 december 2021, in het Park Plaza Riverbank Hotel, Londen.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This