Dell Technologies boekt recordresultaten voor het derde kwartaal van 2022

25 november 2021

Dell Technologies kondigt financiële recordresultaten aan voor zijn derde fiscale kwartaal van 2022. Het bedrijf genereerde een recordomzet van $ 28,4 miljard, een stijging van 21%, dankzij groei in totale business units, klantsegmenten en regio’s, evenals sterke resultaten op het gebied van commerciële pc’s, servers en opslag. Het bedrijfsresultaat van $ 1,3 miljard, een stijging van 19% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, en het non-GAAP bedrijfsresultaat van $ 2,9 miljard, een stijging van 5%, staan garant voor een ‘derde kwartaalrecords’.

De nettowinst kwam uit op $ 3,9 miljard, de non-GAAP nettowinst bedroeg $ 2,0 miljard en de aangepaste EBITDA bedroeg $ 3,4 miljard. De nettokasstroom uit operationele activiteiten bedroeg $ 3,3 miljard. De dilluted winst per aandeel bedroeg $ 4,87, een stijging van 351% en de non-GAAP dilluted winst per aandeel bedroeg $ 2,37, een stijging van 17%.

“We blijven sterke resultaten leveren, met meer dan $13 miljard aan cashflow uit operaties op een basis van twaalf maanden”, zegt Tom Sweet, chief financial officer van Dell Technologies. “De digitale trends zijn de wind in de rug voor ons bedrijf. In combinatie met onze strategie en financiële flexibiliteit leidt dit ertoe dat we optimistisch zijn over onze groei op de lange termijn.” 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This