Datacenter United en Console Connect by PCCW Global leveren on-demand connectiviteit aan datacenters in Antwerpen en Brussel

13 oktober 2021

Datacenter United en Console Connect by PCCW Global zijn verheugd dat het Console Connect Software Defined Interconnection-platform nu beschikbaar is voor meer bedrijven in drie datacenters in Brussel en Antwerpen.

Bedrijven in de datacenters van Datacenter United kunnen nu dankzij het selfserviceportaal Console Connect de flexibiliteit en snelheid van on-demand privéconnectiviteit ervaren. Zo hebben ze rechtstreeks toegang tot alle belangrijke cloudplatforms en directe verbindingen met meer dan 500 met Console Connect uitgeruste datacenters in meer dan 50 landen wereldwijd.

Vanuit een gebruiksvriendelijk beheerportaal of via API kunnen bedrijven Console Connect gebruiken voor on-demand virtuele onderlinge verbindingen tussen een groeiend ecosysteem van enterprise-, provider-, cloud-, SaaS-, IoT-, UCaaS-, Security-as-a-Service-, IX- en andere Network-as-a-Service-partners.

Het platform ondersteunt de groeiende behoefte aan cloudconnectiviteit van ondernemingen en biedt gebruikers de mogelijkheid om prijsopgaven aan te vragen en bestellingen te plaatsen voor hun netwerkverbindingen met toonaangevende cloudplatforms, waaronder AWS, Google Cloud, IBM Cloud, Microsoft Azure en Oracle Cloud, en deze ook te implementeren en te beheren.

Console Connect is het enige Software Defined Interconnection®-platform dat wordt ondersteund door een van ‘s werelds grootste Tier 1-netwerken, dat hogere niveaus van netwerkprestaties, veiligheid en snelheid biedt, en een uitgebreid bereik heeft in Europa, Noord-Amerika, Azië en Stille Oceaan, Afrika en Latijns-Amerika.

“We zijn verheugd Datacenter United te verwelkomen in het Console Connect-ecosysteem. Door de kracht van Software Defined Interconnection® maakt Console Connect het voor klanten van Datacenter United sneller, flexibeler en veiliger om verbinding te maken met hun bedrijfskritieke toepassingen”, aldus Richard Parker van PCCW Global.

“Digitale oplossingen groeien uit tot meer hybride en snel evoluerende structuren”, benadrukt Friso Haringsma, Managing Director van Datacenter United. “Organisaties verdienen een neutrale partner voor datacenters die flexibele toegang biedt tot alle toonaangevende cloudproviders en de vrijheid om op elk moment te kunnen kiezen. We zijn er trots op dat we onze klanten deze vrijheid en flexibiliteit kunnen bieden via Console Connect.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This