ALSO steunt jonge technologiebedrijven met startup award

23 augustus 2021

Voor de achtste keer nodigt ALSO bedrijven uit om zich in te schrijven voor de ALSO Startup Award. Alle bedrijven die innovaties bieden voor de IT-industrie worden uitgenodigd. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden tot 31 augustus.

De winnaars krijgen toegang tot het ALSO ecosysteem om de marketing van hun producten te stimuleren. Met meer dan 110.000 resellers en in totaal 90 landen wereldwijd, biedt dit een uitstekende gelegenheid om hun setup uit te breiden. ALSO kan de winnaars ondersteunen met IT of mankracht tot een bedrag van 20.000 euro indien extra inspanningen nodig zijn voor de lancering of het verbeteren van de commercialisering. De jonge bedrijven profiteren ook van actieve marketing en ervaren sales teams. Bovendien krijgen ze permanente ondersteuning van zowel interne als externe deskundigen, gaande van de CEO van ALSO tot deskundigen uit de ICT-industrie en inkopers.

Om voor de Startup Award in aanmerking te komen, moeten bedrijven een business case-presentatie indienen waarin zij hun businessmodel presenteren en het potentieel en de innovatiekracht van hun idee voor de IT-industrie toelichten. Een jury van deskundigen selecteert de meest veelbelovende kandidaten, die vervolgens worden uitgenodigd voor een livepresentatie, die half september virtueel zal plaatsvinden. De uiteindelijke winnaars worden eind september bekendgemaakt.

Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO Holding AG licht toe: “Met de prijs creëren we enerzijds een belangrijke springplank voor jonge technologiebedrijven, aangetoond uit ervaring met de winnaars van eerdere wedstrijdrondes. Naast een groot netwerk bieden wij hen een platform voor directe samenwerking en verkoopkansen met ALSO vendoren en ICT resellers. Aan de andere kant kunnen ALSO partners een concurrentievoordeel behalen door nieuwe innovatieve oplossingen op de markt te brengen. De award creëert een win-win situatie voor alle betrokkenen.”

Geïnteresseerde bedrijven kunnen hun ALSO Start-Up Award rechtstreeks indienen bij info@also.com met als onderwerp #startupaward.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This