Mozilla VPN beschikbaar voor Belgische gebruikers

13 juli 2021

Mozilla VPN is vanaf vandaag in België beschikbaar. “We hebben de afgelopen maanden geïnvesteerd in uitgebreid gebruikersonderzoek – we zijn er tenslotte om echte pijnpunten van gebruikers op te lossen”, meldt de organisatie. “Daarom weten we dat voor Belgische gebruikers het beschermen van hun online privacy en hun gegevens, vooral op openbare wifi-netwerken, de belangrijkste reden is waarom ze kiezen voor een Virtual Private Network (VPN). Dat is dan ook de reden waarom Mozilla VPN werd ontworpen: of u nu aan het surfen, streamen, gamen of aan het werk bent, het beschermt u tegen ongewenste indringers via een wereldwijd netwerk van honderden servers, aangedreven door Mullvad, in meer dan 30 landen.”

Met behulp van het  WireGuard-protocol versleutelt Mozilla VPN netwerkactiviteiten en verbergt het het IP-adres van de gebruiker.

Wie Mozilla VPN wil testen kan dit doen voor 9,99 euro voor een maand. Hierna kan gekozen worden voor een maandplan of voor de 6- of 12-maandenoptie, die voor respectievelijk 6,99 en 4,99 euro per maand verkrijgbaar zijn.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This