Dassault Systèmes introduceert drie edities van 3DEXPERIENCE-platform voor studenten

13 juli 2021

Dassault Systèmes lanceert drie edities van het 3DEXPERIENCE-platform die zijn bedoeld om voor studenten. Via deze speciale edities kunnen zij zich voorbereiden op hun toekomstige carrière. 

Met deze drie studentenedities speelt het Franse technologieconcern in op de trend dat bestaande banen continu veranderen en nieuwe beroepsvaardigheden opkomen. Aan de hand van deze nieuwe 3DEXPERIENCE-edities kunnen studenten de digitale technologieën ervaren die door de industrie worden gebruikt. Ook kunnen zij veelgevraagde vaardigheden ontwikkelen en door de industrie erkende en gewenste certificeringen behalen.

Het is voor studenten nu heel eenvoudig om een licentie te krijgen op een of meer van de volgende versies van het 3DEXPERIENCE-platform:

Iedere studenteneditie van 3DEXPERIENCE biedt tevens een reeks speciale leertrajecten voor certificering, waaronder SOLIDWORKS- en CATIA Associate-certificeringen. Studenten krijgen ook toegang tot live webinars en mogelijkheden voor realtime communicatie met een wereldwijde online community van collega’s en Dassault Systèmes-experts.

Banenmarkt

De vroege adoptie van de nieuwste digitale technologieën vergroot voor veel studenten de kans om een interessante baan te vinden. Zo is er op het gebied van werktuigbouwkunde relatief veel vraag naar studenten met vaardigheden in geavanceerde technologieën zoals virtuele simulaties, waarmee bedrijven productontwikkelingscycli kunnen verkorten. De drie nieuwe aanbiedingen van Dassault Systèmes stellen studenten in staat om vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van samenwerking, projectbeheer, data intelligence en andere belangrijke disciplines. 3DEXPERIENCE Edu biedt ook een hub voor vacatures in alle industriële sectoren. Dit gebeurt door te verwijzen naar vacatures die vaardigheden vragen in Dassault Systèmes-applicaties.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This