Lumen biedt Microsoft Azure-mogelijkheden voor bedrijfsapplicaties aan de edge

9 juli 2021

Lumen Technologies gaat een strategisch partnership aan met Microsoft. Deze samenwerking is de volgende stap in het leveren van bedrijfsapplicaties aan de edge, doordat Lumen Microsoft Azure-mogelijkheden naar zijn platform brengt.

Klanten van beide partijen profiteren van de mogelijkheid om hun op Microsoft gebaseerde oplossingen dichter bij de locatie te brengen waar digitale interacties worden uitgevoerd. Door steeds grotere datastromen in remote working volstaat de cloud straks niet meer. Voor de samenwerking wordt gebruikgemaakt van de wereldwijde Edge Computing-diensten van Lumen, via één van de snelste, meest veilige platforms voor applicaties en data.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This