Scaleway brengt Enterprise Instances op de markt

10 juni 2021

Scaleway, leverancier van alternatieve Europese infrastructuur en Platform as a Service met een uitgebreid en compleet public cloud-ecosysteem, brengt zijn nieuwe reeks dedicated resources uit: Enterprise Instances. Deze maken gebruik van AMD EPYC 7003 Series processors voor veeleisende taken.

Gebruikers krijgen consistent hetzelfde vermogen en dezelfde prestaties tegen een ongekende prijs-kwaliteitverhouding.  Het aanbod is gericht op de wereldwijde markt en zal in eerste instantie beschikbaar zijn in Scaleway’s milieu-efficiënte AZ fr-par-2 (Parijs). Binnen enkele weken wordt het uitgerold in alle AZ’s in fr-par-1 (Parijs), vervolgens nl-ams-1 (Amsterdam) en pl-waw-1 (Warschau).  Voor Scaleway is beveiliging nooit bijzaak. Daarom maken Enterprise Instances gebruik van de belangrijkste AMD-technologie, Secure Encrypted Virtualization (SEV). Dit is een beveiligingsfunctie die virtuele machines isoleert van de hypervisor.  

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This