WESTPOLE Benelux stelt Cyrille Gobert aan als Sales Country Director in Luxemburg

10 juni 2021

Cyrille Gobert is de nieuwe Sales Country Director in Luxemburg bij WESTPOLE, leverancier van IT-diensten en -oplossingen en gespecialiseerd in managed services. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Bart Donné, General Manager bij WESTPOLE Benelux. Samen met zijn salesteam is Gobert verantwoordelijk voor het aangaan en behouden van langdurige partnerschappen met klanten. Op die manier wil WESTPOLE uitgroeien tot een van de top IT-dienstverleners in Luxemburg. 

Als Sales Country Director staat Gobert in voor het analyseren en in kaart brengen van de markt. Hij zal strategische visies vertalen naar een operationeel salesplan en resultaatgerichte acties. Daarnaast bewaakt en bespreekt hij de voortgang van salestrajecten en -doelstellingen, en rapporteert hij aan Bart Donné. Een van zijn belangrijkste taken is om in samenwerking met zijn salesteam goede klantrelaties aan te knopen en te verzorgen. Gobert zal WESTPOLE bijstaan in zijn ambitie om een pan-Europese speler te worden door in te zetten op een verdere groei in Luxemburg. 

Technische bagage

Gobert kan zich beroepen op zijn opgedane expertise in de managed services business om de goede samenwerking tussen WESTPOLE en zijn partners te garanderen. In vorige jobs heeft hij zich altijd geëngageerd om te helpen bij de ontwikkeling van professionele en competente mensen, en met die instelling gaat hij nu bij WESTPOLE Benelux aan de slag.

In zijn nieuwe functie zal de technische bagage die Gobert op zak heeft handig van pas komen. Zo behaalde hij een masterdiploma als industrieel ingenieur en ging hij aan de slag als IT-technicus bij Fidelity Investments. Daar schopte hij het tot European Project Manager. Nadien legde hij zich toe op de business-zijde als Technical Account Manager bij Fujitsu-Siemens. Na enkele jaren als verkoper stapte hij uiteindelijk over naar sales management. Tot voor kort was Gobert European Managing Director bij Halian, waar hij initieel werd aangenomen als Sales Director. 

Top Luxemburgse IT-dienstverleners

Cyrille Gobert is enthousiast om bij WESTPOLE van start te gaan: “Ik ben zeer verheugd om het verkoopteam van WESTPOLE Luxemburg te versterken en ik ben er klaar voor om WESTPOLE naar het volgende niveau te tillen op de Luxemburgse markt. Met bijna 30 jaar ervaring in IT, sales en management, ben ik ervan overtuigd dat we WESTPOLE met het huidige team kunnen laten uitgroeien tot een van de top IT-dienstverleners in Luxemburg. Door de pandemie zetten vele bedrijven stappen vooruit op het vlak van digitalisering en wij begeleiden hen graag in die evolutie met ons compleet portfolio van IT-diensten en managed services. In samenwerking met mijn veelzijdig team en gesterkt door mijn marktkennis ben ik van plan langdurige partnerschappen aan te gaan met onze huidige en nieuwe klanten.”

Gobert past perfect binnen het DNA van WESTPOLE dat creativiteit, innovatie en persoonlijke groei met aandacht voor het milieu en de maatschappij centraal plaatst. In zijn vrije tijd steekt Gobert namelijk graag de handen uit de mouwen als vrijwilliger bij Child Focus en is hij de bezieler van een Repair Café, een ontmoetings- en werkplaats waar burgers hun spullen herstellen in plaats van ze weg te gooien.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This