Brady versterkt zijn positie met overname van Nordic ID

26 mei 2021

Brady versterkt zich met de overname van Nordic ID. Het voegt hiermee in software geïntegreerde RFID-scanmogelijkheden en -technologie toe aan de eigen RFID-identificatielabels en -printers.

Brady innoveert voortdurend labelmaterialen en identificatieoplossingen en richt zich daarbij op de evoluerende identificatiebehoeften van vele klanten in uiteenlopende sectoren. De mogelijkheid om conforme, passieve RFID-chips en -sensoren te integreren in flexibele, zelfklevende, industriële labelmaterialen is een ontwikkeling die wordt aangestuurd door het RFID-competentiecentrum van Brady in de EMEA-regio.

“In de toekomst zullen alle producten een unieke digitale identiteit nodig hebben om hun zichtbaarheid doorheen de toeleveringsketen te verbeteren, helemaal tot bij de eindklant”, zegt Brett Wilms, Managing Director Identification Solutions voor EMEA bij Brady Corporation. “Deze verbeterde zichtbaarheid zal de efficiëntie verhogen, de duurzaamheid vergroten en de klantervaring verbeteren. Onze betrouwbare, op RFID gebaseerde labelmaterialen, knowhow en printmogelijkheden maken deze voordelen voor veel bedrijven perfect mogelijk, zelfs in omstandigheden die voor de meeste labels een uitdaging zijn. Door de technologie en oplossingen van Nordic ID toe te voegen, wordt dit aanbod verder ontwikkeld en versterkt.”

Juuso Lehmuskoski, CEO van Nordic ID: “De technologie van Nordic ID biedt oplossingen die onze klanten in staat stellen hun bedrijfsprocessen te beheren op basis van intelligente gegevens die hun wertkprocessen transparanter en hun activiteiten voorspelbaarder maken.” Brady wil de R&D-inspanningen bij Nordic ID opvoeren om de lancering van nieuwe RFID-producten te versnellen en het productaanbod zowel binnen als buiten Europa uit te breiden.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This