EPOS introduceert de ADAPT 200-serie, een flexibele oplossing voor het hybride werken

25 mei 2021

EPOS, hetpremium enterprise- en gaming-audiomerk, kondigt met trots de lancering aan van de ADAPT 200-serie, een headset die is ontworpen om tegemoet te komen aan de veranderende eisen van werkende professionals. De ADAPT 200-serie is gecertificeerd voor Microsoft Teams en biedt veelzijdigheid, flexibiliteit en hoge geluidskwaliteit. 

Een lichtgewicht, veelzijdige oplossing voor flexibele gebruikers

De ADAPT 200-serie is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van hybride werkend personeel, met audioapparatuur die een antwoord is op hun veranderende werkomgeving en deze zelfs verbetert. De 4 ADAPT 200-varianten zijn ontworpen met de nadruk op veelzijdigheid. Ze zijn ideaal voor gebruik op kantoor, thuis, bij het thuiswerken en onderweg, dankzij hun lichte gewicht, hun comfortabel te dragen ontwerp én de verstelbare pasvorm. Een noise cancelling microfoon zorgt voor een betere concentratie, verwijdert onnodig omgevingsgeluid en verbetert de gesprekservaring met EPOS Voice-technologie.

Geoptimaliseerd voor samenwerking

Connectiviteitsgemak is essentieel in een hybride werkomgeving. Daarom hebben we een oplossing ontwikkeld die is geoptimaliseerd voor samenwerking met meerdere apparaten. Met opties die gecertificeerd zijn voor Microsoft Teams om verbinding te maken met een USB A- of USB C-dongel. Dit biedt een krachtige draadloze ervaring met collega’s en zakenpartners, ongeacht de locatie.

Professionals onderweg laten werken

Comfort en gemak staan voorop in het ontwerp van de ADAPT 200-serie, om te voldoen aan de eisen van professionals die onderweg zijn. Zachte, dikke oorkussens zorgen de hele dag voor comfort en passieve geluidsdemping, terwijl een discrete opklapbare arm zorgt voor een soepele overgang tussen gesprekken en andere taken, op het werk of onderweg. De ADAPT 200-serie is een betaalbare, lichtgewicht oplossing die gebruikers de vrijheid biedt om nieuwe werkomgevingen te ontdekken, de productiviteit te verhogen door compromisloze audio en de flexibiliteit te verhogen door middel van de draadloze functies.

Theis Moerk, Vice President of Product Management bij EPOS, vertelt: “De veranderende behoeften van onze klanten staan centraal in het ontwerpproces van ons team en het lijkt erop dat het hybride werken zal blijven. Dit vraagt om lichtgewicht, flexibele oplossingen die naadloos in het beroepsleven kunnen worden geïntegreerd en alle aspecten van samenwerking kunnen verbeteren, ongeacht de omgeving. We zijn blij om de nieuwe generatie ADAPT-serie te introduceren: de behoefte aan hoogwaardige, veelzijdige audio-apparaten is nog nooit zo groot geweest.”

Albert Kooiman, Senior Director Microsoft Teams Devices Partner Engineering and Certification bij Microsoft zegt: “Vandaag de dag is Microsoft Teams een belangrijk hulpmiddel om teams te helpen de verbinding met elkaar te zoeken en samen te werken op de hybride werkplek. Teams is tevens een platform en onze partners die apparaten voor Teams leveren, stellen alle elementen in staat om samen te komen om de productiviteit op de hybride werkplek te verhogen. Hoogwaardige audio is een van die elementen en daarom certificeren we graag de EPOS ADAPT 200 voor Teams.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This