Colt Technology Services uitgeroepen tot visionair door Gartner

24 maart 2021

Colt Technology Services heeft vandaag aangekondigd dat het is opgenomen in het maart 2021 Gartner Magic Quadrant for Network Services, Global, gepositioneerd als een Visionary. Dit is het tweede jaar op rij dat Colt Technology Services is benoemd tot Visionary door Gartner. 

Keri Gilder, Chief Executive Officer, bij Colt zegt hierover: “Het afgelopen jaar heeft meer dan ooit aangetoond dat geïnspireerd zijn in onze focus van cruciaal belang is voor onze klanten en ook voor de continuïteit van ons bedrijf. Colt streeft ernaar om datgene wat altijd al in ons DNA zat te gebruiken om een omgeving van voortdurende transformatie te creëren die ondernemingen in de best mogelijke positie brengt om de zakelijke uitdagingen van vandaag het hoofd te bieden.”  

“We geloven dat het voor de tweede keer erkend worden als Visionary in het Magic Quadrant rapport laat zien dat we voorop blijven lopen in onze industrie, die nog kritischer is dan ze ooit is geweest. We kunnen niet trotser zijn om opnieuw op deze manier erkend te worden, en het sterkt ons alleen maar in ons streven om de manier waarop de wereld werkt te blijven transformeren door de kracht van connectiviteit.”  

Het Colt IQ Network, dat bestaat uit meer dan 900 datacenters en meer dan 29.000 aangesloten gebouwen, in combinatie met zijn groeiende partnerecosysteem van Cloud Service Providers (CSP’s) en Systems Integrators (SI’s), plaatst Colt in de perfecte positie om de digitale transformaties van organisaties mogelijk te maken. 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This