TrustBuilder kondigt TrustBuilder.io Suite aan, met mobiele multi-factor authenticatie, cloud opties en een ontwikkelaarsvriendelijke gebruikersinterface

16 maart 2021

Met TrustBuilder.io Suite kondigt Identity & Access Management (IAM) specialist TrustBuilder een belangrijke uitbreiding van haar productlijn aan. TrustBuilder.io Suite biedt organisaties een uitgebreide IAM-oplossing die hen in staat stelt de beste klantervaring te combineren met een waterdichte beveiliging. TrustBuilder.ioSuite bevat multi-factor authenticatie (MFA) voor mobiele apparaten, connectiviteit met een groot aantal Identity Providers en applicaties, en een krachtige orchestration engine. Met een state-of-the-art gebruikersinterface en een snel configuratieraamwerk, is het opzetten van een beveiligingsbeleid nu eenvoudiger dan ooit tevoren.

“TrustBuilder versnelt de digitale transformatie van organisaties”, zegt Frank Hamerlinck, CEO van TrustBuilder Corporation. “Wij leveren een end-to-end oplossing die hun klantgerichte digitale kanalen beveiligt en tegelijkertijd een geweldige klantervaring biedt. Met TrustBuilder.io Suite fungeren we als een one-stop-shop. Organisaties zijn het beu om slechts delen van de puzzel aan te schaffen die hen dwingen om kostbare implementaties en integraties uit te voeren. Onze tools werken naadloos samen, waardoor onze klanten hun time-to-market kunnen verkorten en IT-kosten kunnen verlagen.”

TrustBuilder Mobile Authenticator

Een van de nieuwe elementen in de TrustBuilder.io Suite is TrustBuilder Mobile Authenticator. Deze MFA-oplossing richt zich op de mobiele gebruiker die af wil van wachtwoorden en voegt sterke authenticatie toe voor zowel mobiele als web-gebaseerde applicaties. Door middel van een SDK kunnen klanten TrustBuilder Mobile Authenticator naadloos integreren in hun eigen applicaties. Dit elimineert het gebruik van gebruikersonvriendelijke opties zoals One-Time Passwords die via SMS worden verstuurd, of het gebruik van externe authenticators.

HR-dienstenbedrijf SD Worx is één van de gebruikers van TrustBuilder Mobile Authenticator. SD Worx wilde het gebruik van de mobiele app verhogen door de toegang tot deze digitale diensten gemakkelijker te maken. Door TrustBuilder Mobile Authenticator te integreren in hun app en merk, kunnen zij hun klanten nu naadloze toegang bieden tot alle diensten die via de app worden aangeboden.

Migreren naar de cloud 

Met TrustBuiler.io Suite kunnen klanten in hun eigen tempo migreren naar de cloud. Het product biedt een catalogus van connecties met zowel Identity Providers (IdP’s) als applicaties, gehost in de cloud. “Het bouwen van deze verbindingen in de cloud is de logische optie”, zegt Frank Hamerlinck. “TrustBuilder.io maakt het voor bedrijven eenvoudig om hun ecosysteem van diensten uit te breiden met nieuwe applicaties van betaalproviders, mobiliteitsproviders, enzovoort. Tegelijkertijd is de integratie met IdP’s zoals Itsme, iDIN, iDEAL of Facebook een kwestie van een paar muisklikken.”

Bedrijven die nog veel lokale applicaties hebben, kunnen gebruik maken van TrustBuilder ID Hub om de toegang tot deze lokale applicaties te orkestreren. Naarmate meer applicaties geleidelijk naar de cloud verhuizen, kunnen zij evolueren van een hybride oplossing naar een volledige cloud optie. Dit stelt organisaties in staat om hun eigen cloud strategie te bepalen. Dankzij het pay-as-you-use model, hoeven organisaties geen investeringen vooraf te doen en kunnen ze hun eigen tempo van adoptie bepalen.

Ontwikkelaarsvriendelijke gebruikersinterface

Met TrustBuilder.io Suite, heeft TrustBuilder zijn gebruikersinterface volledig vernieuwd, waardoor die intuïtiever en klantvriendelijker geworden is. Wanneer securitymedewerkers een specifieke security policy opzetten, kunnen ze via point-and-click functionaliteit IdP’s of applicaties toevoegen. “Als Europees bedrijf hebben we een goede kennis van alle lokale Identity Providers”, zegt Frank Hamerlinck. “In onze oplossing leveren we al deze koppelingen out of the box. ” Dit gebruiksgemak stelt tech-savvy zakelijke gebruikers in staat om standaard policies te ontwerpen en te implementeren zonder de hulp van gespecialiseerde ontwikkelaars. Dankzij deze betere gebruikerservaring besparen securityspecialisten kostbare tijd bij het klaarmaken van nieuwe toepassingen voor hun klanten.

TrustBuilder.io Suite is een grote stap voorwaarts voor onze klanten en voor onszelf,” concludeert Frank Hamerlinck. “Het toevoegen van TrustBuilder Mobile Authenticator, een cloud en hybride cloud implementatiemethode en het aanbieden van een gloednieuwe gebruikersinterface zal onze klanten allemaal helpen om hun efficiëntie te verbeteren bij het uitbreiden van hun dienstenportfolio en het aanboren van nieuwe inkomstenbronnen. ”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This