Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2021 vindt online plaats op 31 maart en 1 april

10 februari 2021

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo is het event op het gebied van IT-security, data management en cloud oplossingen voor IT-managers en -professionals. De snelgroeiende IT-branche staat niet stil. Al helemaal niet in tijden van corona. Daarom is alles op alles gezet om Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2021 op een volwaardige, veilige en passende manier te laten doorgaan. Op 31 maart en 1 april vindt een online editie plaats, waarbij de focus ligt op de thema’s Cloud & Infrastructuur, Security & Privacy, Data & AI en Digitale transformatie & innovatie. Het hoofdthema van deze editie is; Resilience: A rocking organization in changing times.

Het online event is voorzien van een sterk inhoudelijk programma, bestaande uit live en pre-recorded sessies die aansluiten op de thema’s Cloud & Infrastructuur, Security & Privacy, Data & AI en Digitale transformatie & innovatie. Na een (online) bezoek aan Infosecurity.be, Data & Cloud Expo ben je op de hoogte van de laatste innovaties en ontwikkelingen op IT gebied. Niet alleen je kennis krijgt een boost. Ook je netwerk kun je tijdens de online editie uitbreiden. Middels een nieuw, matchmaking systeem komen relevante exposanten en bezoekers gemakkelijk met elkaar in contact. Een online handdruk is binnen no-time afgegeven. De volgende stap? Een online een-op-een meeting.

Het thema: Resilience

Resilience: A rocking organization in changing times, het hoofdthema van 2021, geeft aan hoe belangrijk het voor een organisatie in de huidige tijd is om efficiënt, goedkoop, transparant en bovenal flexibel te zijn. Bij het maken van IT beslissingen staat niet langer de organisatie centraal. Het is de medewerker die meer en meer bepaald welke oplossingen er noodzakelijk zijn. Onder druk van de huidige situatie werken organisaties razendsnel aan een transitie naar de cloud. Dit brengt risico’s met zich mee,cybercriminaliteit en datalekken liggen op de loer. Het op orde hebben van de IT security en privacy is van uiterst belang. Bij organisaties waar dat het geval is, worden nieuwe technologieën en oplossingen sneller dan ooit omarmt. Zakelijke processen verschuiven zich naar een digitaal speelveld, waar innovatie en digitalisering leidend worden in alles wat de organisatie doet.

  • Voor wie? IT-professionals en IT-managers
  • Wanneer? Woensdag 31 maart en donderdag 1 april 2021 
  • Waar? Online, bekijk www.infosecurity.be
  • Kosten? Gratis toegang, na registratie
  • Programma: 40 live sessies, 30 exposanten, 1:1 meetings via het matchmaking systeem, 4500 verwachte online bezoekers
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This