Orange Business Services Flexible SD-WAN ondersteunt Getinge

29 januari 2021

Getinge, een wereldwijde leverancier van medische technologieproducten en -systemen, kiest voor Orange Business Services om een Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN) te implementeren. Deze oplossing ondersteunt de netwerkprestaties, verbetert de beveiliging en ondersteunt de cloud-first-strategie van de in Zweden gevestigde multinational.

De Orange Flexible SD-WAN-oplossing verbindt meer dan 100 Getinge-locaties wereldwijd, waardoor het beheer en de werking van de infrastructuur wordt vereenvoudigd. Bovendien biedt het netwerk flexibiliteit, schaalbaarheid en end-to-end-zichtbaarheid teneinde de gebruikers- en klantervaring te verbeteren.

Vanwege de wereldwijde pandemie heeft Getinge delen van zijn productie- en ondersteuningsmodellen aangepast met betrekking tot de productie van geavanceerde ventilatoren en bijbehorende apparaten. Dankzij het flexibele SD-WAN kan het bedrijf snelle veranderingen op de markt beter ondersteunen en zijn groeiende wijdverspreide personeelsbestand volledig ondersteunen. Orange verzorgt ook Getinges cloud- en internetbeveiliging.

Essentiële tool voor cloud-first-strategie

Een cloud-first-strategie kan invloed hebben op het netwerk. Flexibele SD-WAN biedt veilige toegang tot de cloud, waardoor verkeer vanaf de dichtstbijzijnde link naar het internet kan stromen. De Orange SD-WAN-oplossing biedt Getinge efficiënte, veilige en volledig geautomatiseerde end-to-end netwerkbeheer van eindgebruikers tot cloud gebaseerde applicaties tegen een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

“Flexibele SD-WAN van Orange Business Services heeft ons geholpen een veerkrachtige, veilige cloud gebaseerde infrastructuur op te bouwen waarmee we de veranderende zakelijke uitdagingen op een onvoorspelbare markt kunnen aanpakken. Snel veranderende verkeerspatronen in het netwerk vereisten een toekomstbestendige oplossing om de gezondheidszorgapparatuur effectief te ondersteunen – zowel tijdens de huidige pandemie als daarna.” aldus Ludovic Batal, CIO, Getinge.

“Getinge bevindt zich op een sterk transformationeel pad met zijn SD-WAN-infrastructuur. We zijn verheugd dat het bedrijf Orange heeft gekozen als partner op deze spannende reis om zijn activiteiten naar de cloud te verplaatsen. Het bieden van efficiënte, flexibele en veilige netwerkdiensten is de sleutel tot deze transformatie ”, zegt Fabrice de Windt, senior vice president Europe, Orange Business Services.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This