SAS benoemt Bryan Harris tot Chief Technology Officer

15 januari 2021

SAS heeft Bryan Harris tot Executive Vice President en Chief Technology Officer benoemd. 

“Analisten erkennen al jaren de waarde van SAS voor onze klanten”, zegt Jim Goodnight, CEO van SAS. “Als CTO zal Bryan SAS aanmoedigen om de markt te blijven leiden en innovatie te stimuleren, terwijl hij de organisatie leidt om te doen waar we het beste in zijn: het ontwikkelen van analytics-oplossingen om de bedrijfsproblemen van klanten aan te pakken, met de nadruk op continue integratie/continue levering en cloud-first technologieën”. 

Harris heeft meer dan 20 jaar ervaring met het onderzoeken en ontwikkelen van analytics-technieken, enterprise search technologieën, computer- en cloudarchitecturen, en veel ervaring met klanten in zowel de overheid als commerciële sector. Hij is al bijna 10 jaar een belangrijke leider op het gebied van SAS R&D.

Onlangs nog speelde Harris een belangrijke rol als Senior Vice President en Hoofd Engineering in het uitbrengen van de nieuwste versie van SAS-software, SAS Viya. Het platform is gebaseerd op cloud-native technologieën en vormt de basis voor SAS-oplossingen en stelt klanten in staat om analytics innovaties te stimuleren.

Voorafgaand aan SAS was Harris de CTO van verschillende technologiebedrijven, waaronder VSTI, waar hij een Advanced Solutions Lab voor opkomende technologieën bouwde.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This