Loftware en NiceLabel bundelen hun krachten

14 januari 2021

Loftware en NiceLabel hebben bekend gemaakt de handen ineen te hebben geslagen. De bedrijven werken onder het overkoepelende bedrijfsmerk Loftware. Deze combinatie biedt klanten en partners een uitgebreidere keus aan oplossingen en meer mogelijkheden voor labeling. Bovendien profiteren ze van meer investering in cloudoplossingen en -technologieën. De twee bedrijven hebben tezamen 60 jaar ervaring in oplossingen voor labeling, gericht op bedrijven van elke grootte in een breed spectrum van branches wereldwijd.

“Onze klanten en kanaal- en technologische partners, alsmede de markt in het algemeen, halen voordeel uit onze strategische visie voor de levering van bredere, allesomvattende oplossingen voor labeling, uitgebreidere schaal, services van wereldklasse en wereldwijde ondersteuning. We combineren de beste talenten in de industrie die nieuwe niveaus van innovatie aansturen”, vertelde Loftware President en CEO, Robert O’Connor, Jr. “Loftware en NiceLabel hebben de afgelopen jaren beide een duurzame groei en uitbreiding gezien, en met name in 2020 zijn oplossingen voor labeling van cruciaal belang geworden voor continuïteit in de toeleveringsketen. Deze stap bundelt de krachten van twee bloeiende bedrijven en creëert een perfect traject voor significante uitbreiding, zowel voor de komende tien jaar als de lange termijn”, legde hij uit.

De oplossingen en technologie voor labeling van NiceLabel worden geleverd door een uitgebreid wereldwijd netwerk van partners, bestaande uit resellers, ISV’s, OEM’s en specialisten in printtechnologie. Loftware sluit hierop aan met een grondige ervaring in verkoop, service en ondersteuning voor bedrijfslabeling en artworkmanagement voor ondernemingen wereldwijd. De gecombineerde organisatie biedt zowel Lofware- als NiceLabel-producten. Directe klanten en klanten van partners wereldwijd beschikken nu over het meest uitgebreide assortiment cloudoplossingen voor labeling. Samen verbeteren ze de flexibilteit van de toeleveringsketen, ondersteunen de constant veranderende wetgeving en optimaliseren bedrijfsactiviteiten van bedrijven in uiteenlopende branches, van life sciences en productie tot voedsel en dranken, retail, de auto-industrie, consumentenproducten, kleding en meer. 

“We zijn erg enthousiast de handen ineen te slaan met Loftware. Dit biedt ons de mogelijkheid de kansen voor onze kanaalpartners en eindklanten uit te breiden met nieuwe oplossingen en innovaties waarmee zij hun bedrijven kunnen laten groeien”, aldus NiceLabel CEO, Chris Walsh. “De oplossingen van de twee bedrijven zijn belangrijker dan ooit tevoren en vullen elkaar perfect aan. Bedrijven zoeken oplossingen die zijn toegespitst op de ontwikkeling van hun klanten en de wettelijke vereisten, en waarmee labeling in wereldwijde bedrijven wordt gestandaardiseerd”, vertelde hij.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This