EPOS kondigt Google Meet- en Google Voice-certificering aan voor ADAPT-headsets

12 januari 2021

Het hoogwaardige audiomerk EPOS, onderdeel van de Demant Group, kondigt vandaag aan dat de ADAPT 360-, ADAPT 460- en ADAPT 560-headsets gecertificeerd zijn voor Google Meet en Google Voice. Dit biedt zakelijke professionals een rijk, natuurlijk geluid en Active Voice Cancellation voor meer focus en productiviteit tijdens hun Google Meet- of Google Voice-sessie. 

Steeds vaker gaat het werk overal mee naartoe – vergaderingen dus ook. Daardoor worden veelzijdige audio-oplossingen die zich direct aanpassen aan verschillende geluidsomgevingen van essentieel belang om mensen en teams bij elkaar te brengen en om de prestaties onderweg te verbeteren. 

Het Unified Communications-aanbod van Google is een toonaangevende professionele oplossing die bestaat uit Google Meet, Google Chat en Google Voice. Terwijl de laatstgenoemde zich richt op vergaderingen, gesprekken en berichten, is Google Meet een videocommunicatiedienst die deel uitmaakt van Google Workspace en G Suite for Education. In het derde kwartaal had Google Meet een piek van 235 miljoen deelnemers aan dagelijkse vergaderingen en meer dan 7,5 miljard dagelijkse videogesprekken. De nieuwe EPOS-certificering met Google Meet en Google Voice zorgt ervoor dat de gecertificeerde EPOS ADAPT-apparaten gebruikers een audio-ervaring bieden van hoogwaardige kwaliteit tijdens het gebruiken van Google Meet en Google Voice. Als onderdeel van het certificeringsproces worden er een aantal audiotests uitgevoerd door een onafhankelijk audiolaboratorium dat door Google is goedgekeurd.

Theis Mørk, VP Product Management bij EPOS, vertelt: “Elke dag nemen meer dan honderd miljoen mensen wereldwijd deel aan vergaderingen of gesprekken via Google Meet of Google Voice. Dat maakt onze samenwerking met Google tot een belangrijk partnership om onze visie te realiseren: mensen te helpen om meer te bereiken door uitstekende audio-ervaringen. De hybride werkplek is een ideale match voor ADAPT, onze serie voor moderne, flexibele werknemers die de hele wereld als hun kantoor beschouwen. Zij hebben een naadloze audio-ervaring nodig om ervoor te zorgen dat absoluut niemand verkeerd begrepen wordt.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This