Bug bounty-platform YesWeHack stelt Michel Ruefenacht aan als Chief Marketing Officer

7 januari 2021

Bug Bounty-platform YesWeHack heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Michel Ruefenacht als Chief Marketing Officer. Ruefenacht zal de wereldwijde marketingstrategie en -uitvoering leiden. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche, brengt Ruefenacht uitgebreide technologische marketingexpertise om YesWeHack te helpen zijn volgende groeifase te realiseren. Michel zal rechtstreeks rapporteren aan Guillaume Vassault-Houlière, de medeoprichter en Chief Executive Officer van YesWeHack.

“YesWeHack is het populairste Bug Bounty & VDP-platform in Europa en Azië geworden en is geliefd bij meer dan 20.000 onderzoekers en vertrouwd door honderden organisaties. De markt voor crowdsourced-beveiliging groeit snel en de kansen die voor ons liggen zijn enorm ”, zegt Guillaume Vassault-Houlière, medeoprichter en CEO van YesWeHack. “Michels brede en sterke ervaring als marketing- en business development executive maken hem de ideale leider om onze groei verder te helpen versnellen. Ik ben verheugd Michel te verwelkomen in het team en kijk uit naar de positieve impact die hij zal hebben op onze volgende fase van wereldwijde expansie. “

Ruefenacht was recentelijk Senior Director Regional Demand Center bij Fortinet, waar hij verantwoordelijk was voor de regionale strategie en uitvoering van demand generation en business development. Daarvoor werkte hij veertien jaar bij Avaya in verschillende wereldwijde en regionale marketingfuncties, waaronder marketingstrategie, ABM, marktinformatie, kanaalmarketing, verkoopbevordering, fieldmarketing, productmarketing, operations en fusies en overnames. Eerder in zijn carrière was Ruefenacht adviserend systeemingenieur bij Getronics, verantwoordelijk voor het adviseren van klanten over unified communications en netwerkarchitecturen.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This