SD Worx en MobileXpense breiden partnership internationaal uit

18 november 2020

Europees dienstverlener voor HR & loonadministratie SD Worx en MobileXpense kondigen de uitbreiding van hun samenwerking in heel Europa aan om bedrijven verder te helpen in hun dagelijks beheer van loonadministratie en onkosten. Als onderdeel van hun samenwerking zullen beide bedrijven samen nieuwe digitale oplossingen voor kostenbeheer ontwikkelen. MobileXpense en SD Worx bundelen de krachten wereldwijd en zullen zich in eerste instantie richten op Duitsland en het VK als belangrijkste markten.

Samen bieden MobileXpense en SD Worx klanten een van de meest complete oplossingen voor kostenbeheer. De softwareoplossing van MobileXpense bespaart medewerkers tijd bij het verwerken van onkosten en voorkomt onnodige stress dankzij geautomatiseerde processen. Ook boekhoudafdelingen hebben baat bij deze tool: fouten behoren tot het verleden en de lokale regelgeving in meer dan 70 landen wordt gegarandeerd nageleefd.

SD Worx en MobileXpense werken al bijna 20 jaar samen in het Verenigd Koninkrijk. Hun software wordt vandaag gebruikt door Britse bedrijven waaronder hotel- en restaurantketen Whitbread en bouwmaterialenleverancier Travis Perkins.

De twee bedrijven richten zich op ondernemingen uit het middensegment en bundelen de krachten in alle landen waar SD Worx actief is: België, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Naast de gebruikelijke diensten zal SD Worx de MobileXpense-oplossing in zijn portfolio opnemen als aanvulling van de brede waaier aan HR-oplossingen die het vandaag aanbiedt.

SD Worx en MobileXpense werken samen ook aan een nieuwe premium tool voor de integratie van loonadministratie met de ondersteuning van het kostenbeheer. De tool staat gepland om te lanceren in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk in de eerste helft van 2021.

De nieuwe tool zal de uitgebreide kostenbeheerfuncties van MobileXpense aan boord hebben: een nieuwe (mobiele) app met AI om de gebruikerservaring van medewerkers en hun managers verder te verbeteren, automatische valutaconversie, Google Maps-integratie, en ook kredietkaart- en ERP-integratie.

‘Gedeelde visie en engagement tegenover gebruikers’

Door samen te werken willen SD Worx en MobileXpense bedrijven over de hele wereld gebruiksvriendelijke en performante digitale oplossingen bieden. Aangezien de arbeidswereld voortdurend verandert en er vragen rijzen over het evenwicht tussen werk en privéleven nu vrijwel iedereen thuiswerkt, moeten innovatieve oplossingen bedrijven en werknemers helpen om zich aan te passen aan deze nieuwe realiteit. Slim kosten- en loonbeheer maakt hier ongetwijfeld deel van uit en is relevanter dan ooit door de economische onzekerheid die volgt op de pandemie.

“Onze samenwerking met SD Worx sluit naadloos aan bij de groeistrategie die we voor MobileXpense hebben uitgestippeld”, vertelt Tine Vandenbreeden, CEO van MobileXpense Group. “Amper twee maanden na mijn aantreden bij MobileXpense als CEO ben ik ontzettend trots om een samenwerking met een van de Europese leiders op het gebied van HR en loonadministratie aan te kondigen. Samen met SD Worx bieden we een compleet pakket voor loon- en kostenbeheer aan dat meerwaarde creëert voor bedrijven wereldwijd. Ik ben ervan overtuigd dat dit een grote sprong voorwaarts is voor MobileXpense en ik kijk ernaar uit om samen te werken met Kobe en zijn team.”

“SD Worx en MobileXpense delen dezelfde visie op innovatie en digitalisering, net als een sterk engagement naar gebruikerservaring en klantgerichtheid toe. De tool van MobileXpense is een perfecte aanvulling op onze portfolio en helpt ons een van de meest complete HR-aanbiedingen op de markt te brengen. Gegeven het succes van onze samenwerking in het VK is het logisch dat we deze samenwerking naar een hoger niveau tillen en ons gezamenlijk aanbod naar de brede Europese markt brengen”, besluit Kobe Verdonck, CEO van SD Worx.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This