Alex Dossche aan de slag bij Isabel Group als VP Sales & Marketing B2B

19 november 2020

De Belgische fintech Isabel Group heeft Alex Dossche benoemd als Vice-President Sales & Marketing B2B. Alex Dossche wordt verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van Isabel Group’s toepassingen voor bedrijven. Als vicepresident treedt hij ook toe tot het directiecomité van de fintech.

Alex Dossche, voormalig country manager van Sage Belux, krijgt bij Isabel Group de missie om de nieuwe financiële identiteitstoepassing Trulius te commercialiseren, en de verkoop te ontwikkelen van Ponto, software voor geautomatiseerde cashflows, van SignHere voor digitale handtekeningen en van het multibankingsysteem Isabel 6.

“Er is een consolidatie aan de gang in het segment van de bedrijfstoepassingen, merkte ik al in mijn vorige rollen. Met zijn oplossingen integreert Isabel Group de financiële stromen van zijn klanten, zodat ze inzicht krijgen in het volledige proces van prospectie tot facturatie. Een toepassing als Ponto, die toelaat om bedrijfsrekeningen te koppelen met bedrijfssoftware, beantwoordt aan de vraag van onze klanten naar een sterkere financiële personalisatie en automatisering. Het is mijn rol om klanten bij dat proces te begeleiden en zo hun digitalisering te versnellen”, aldus Alex Dossche, nieuwe Chief Sales & Marketing bij Isabel Group.

Voor zijn overstap naar Isabel Group was Alex Dossche algemeen directeur voor België en Luxemburg voor Sage, een ontwikkelaar van boekhoudsoftware. Hij kwam bij Sage na de overname van DBFACT, de softwareontwikkelaar die hij gedurende 17 jaar leidde als Managing Partner. Ook in de lente van zijn carrière stond de volbloed ondernemer al aan de basis van twee startups, toen in de bloeiende client-server-applicatiemarkt.

“Met de komst van Alex Dossche verstevigt Isabel Group zijn leiderspositie in de Belgische fintechbranche”, zegt Jean de Crane, CEO van Isabel Group. “Met zijn ervaring in het kmo-segment en zijn kennis van financiële processen, zullen we onze diensten verder verfijnen om nog beter in te spelen op de behoeften van onze gebruikers.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This