Panduit introduceert horizontale kabelmanager voor hoge dichtheid netwerken

9 november 2020

Panduit introduceert de PatchRunner 2 serie horizontale kabelmanagers, in de maten 2HE, 3HE en 4HE en de kleuren zwart of wit. Deze serie is geoptimaliseerd voor het ondersteunen en beschermen van meer kabels in minder rackruimte en sluit tevens goed aan op de verticale PatchRunner 2 serie. Met de nieuwe generatie horizontale kabelmanagers anticipeert Panduit op de toenemende dichtheid van het aantal aansluitingen in de patchkasten van computerruimtes en datacenters.

Eenvoudige installatie en toegang tot kabels

De PatchRunner 2 kabelmanagers hebben een dubbel scharnierend deksel met magnetische sluiting dat naar boven of beneden te openen is voor een eenvoudige installatie en toegang tot alle kabels. Verder bevatten ze invoeropeningen met een grote buigradius en kabelhouders aan de uiteinden, om de capaciteit en dichtheid te vergroten. Aan de achterzijde vereenvoudigen grote openingen het installeren van patchkabels, rack-to-rack- bekabeling en front-to-back-bekabeling.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This