Pure Storage breidt partnerprogramma uit en lanceert Pure Wavemakers

3 november 2020

Pure Storage gaat zijn partnerprogramma uitbreiden met nieuwe incentives, marketingtools, support en opleidingen. Parallel lanceert het bedrijf het nieuwe Wavemakers-programma waarmee het belangrijke partners wil belonen.

Pure wil het voor partners eenvoudiger maken om het maximum te halen uit de data en flexibele en betrouwbare storage-as-a-service van hun klanten. “We verbeteren continu ons programma aan de hand van de feedback van onze partners”, zegt Matthieu Brignone, VP Channel EMEA & LATAM. “De technologie van Pure Storage is enkel beschikbaar via onze partners en het is dus onze ambitie dat ze samen met Pure kunnen groeien en hun zakelijke doelstellingen behalen.”

Nieuwe partner tools en opleidingen

Via het nieuwe Partner Portal hebben Pure-partners voortaan toegang tot verkoop- en technische informatie, gepersonaliseerde marketingcampagnes, digital assets, social selling content en meer. Via het Partner Portal kunnen partners nu ook een gepersonaliseerd leertraject volgen met selfservice en on-demand cursussen of online trainingen gegeven door instructeurs. Er zijn ook nieuwe trainingen beschikbaar voor de verkoop van abonnementen en nieuwe gebruiksscenario’s voor file en object storage.
Pure heeft ook de Pure Sizer Tool uitgebreid. Die wordt gebruikt om FlashArray//X correct te dimensioneren, met aanbevelingen voor configuraties in functie van de noden van de klant aan storagecapaciteit en performance.

Meer investeringen in incentives voor partners

Pure biedt nu ook extra incentives voor partners die nieuwe klanten verwerven en voor partners die Pure as-a-Service verkopen. Pure-as-a-Service maakt dynamische storage mogelijk, met een flexibel en on-demand gebruik via cloud. Daarnaast beloont Pure loyale partners met VIP-punten, die ze kunnen inruilen voor bepaalde beloningen op basis van hun realisaties.

Pure WaveMakers, een nieuwe exclusieve partner community

Op vraag van partners introduceert Pure een technische partner community, die toegang krijgt tot exclusieve events en gespecialiseerde informatie en opleidingen: Pure WaveMakers. Zij krijgen previews van nieuwe productaankondigingen, hebben online toegang tot een gemeenschap van technische experts en tot de technische resources van Pure. Er zijn drie niveaus: Members, Champions en Legends. Naarmate partners hun omzet verhogen, aanvullende trainingen volgen en marketingcampagnes voeren, stromen ze door naar het volgende niveau.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This