Cegeka neemt deel contracten en medewerkers Getronics België over

29 oktober 2020

Het Europese IT-bedrijf Cegeka neemt een deel van de contracten van het ICT-bedrijf Getronics België over. Dat is vandaag bekendgemaakt na een gerechtelijke uitspraak en wordt bevestigd door Cegeka.

“We hebben een bod gedaan op een deel van de klantenportefeuille van Getronics België. Dat is na een gerechtelijk akkoord aan ons toegewezen”, zegt Stijn Bijnens, CEO van Cegeka. “Het gaat om een tiental contracten waarbij de IT-activiteiten nauw aansluiten bij het portfolio van Cegeka. Concreet gaat het over het beheer van IT-infrastructuur en digitale werkplekken. Dankzij de overname wordt de bedrijfscontinuïteit voor de betrokken klanten gegarandeerd”, aldus Stijn Bijnens.

Samen met de contracten stapt ook een dertigtal medewerkers van Getronics België mee over. Cegeka maakt géén financiële details bekend over de klantenportefeuille die het van Getronics België overneemt.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This