Scaled Access nu beschikbaar op Auth0 Marketplace

28 september 2020

Scaled Access kondigt aan dat hun oplossing voor toegangsbeheer beschikbaar is op de zonet gelanceerde Auth0 Marketplace. Deze bevat de catalogus van betrouwbare technologie-integraties die de functionaliteit van het Auth0’s identity management platform uitbreiden.

Het Scaled Access platform zelf stelt Auth0 klanten in staat om complexe – en op context gebaseerde toegangsregels op te stellen. Hun uniek autorisatiemodel maakt gebruik van attributen, context, toestemming en relaties.

De Scaled Access oplossing sluit naadloos aan op Auth0 Extensible Identity, omdat ze niet enkel toegang verschaft aan geauthenticeerde eindgebruikers maar hen ook in staat stelt toegang te verlenen aan anderen. Alle gebruikers krijgen in real time de juiste toegang op basis van de regels die van kracht zijn.

Scaled Access biedt toegangsbeheeroplossingen voor de specifieke uitdagingen die sectoren als Media, Financiën, Software, Gezondheidszorg en IoT kennen. Die oplossingen zijn gebouwd om te schalen. Hun cloud-platform maakt gebruik van een ‘rules engine’ en een ‘graph database’ die een onbeperkt aantal relaties aankan. Het maakt dus niet uit hoeveel mensen, partijen, apparaten of applicaties elk ecosysteem bevat.

“We zijn verheugd om een officiële partner van Auth0 te worden. Onze samenwerking heeft ons in staat gesteld om oplossingen te bedenken voor real-world interacties die geen van ons beiden zelfstandig had kunnen oplossen. We kijken ernaar uit om verder samen te werken om de grootste uitdagingen in ‘Consumer Identity and Access Management’ (CIAM) op te lossen”, zegt Ward Duchamps, CEO van Scaled Access.

“De beschikbaarheid van Scaled Access op de Auth0 Marketplace versterkt en verbreedt ons platform en geeft klanten meer mogelijkheden en flexibiliteit bij het ontwerpen van het identiteitsplatform van hun dromen. Scaled Access is de eerste autorisatieoplossing die de toegangsadministratie delegeert aan de eindgebruikers zelf. Ze hebben de code gekraakt over hoe robuuste beveiliging te combineren met een superieure gebruikerservaring”, zegt Bill Lapcevic, VP Business Development bij Auth0. “We hebben de integraties geïdentificeerd die er voor onze klanten toe doen en zijn verheugd om Scaled Access op te nemen als een gewaardeerde ‘best-in-class’ technologie in de steeds groeiende Auth0 Marketplace”.
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This