European Merchant Services integreert Payconiq QR-betalingen in online betaalmogelijkheden

28 september 2020

European Merchant Services (EMS) en Payconiq zetten een nieuwe stap in het vergemakkelijken en versnellen van de online betaalservice voor ondernemers en consumenten in de Benelux. De Payment Service Provider en specialist in mobiele QR betalingen slaan de handen ineen en werken samen aan het uitbreiden van online betalen met QR-codes via de mobiele telefoon. Online betalingen via EMS bieden dankzij Payconiq de mogelijkheid om dit met een klantloyaliteitsprogramma te combineren.

“Ingegeven door de huidige tijdsgeest gaan steeds meer ondernemers zowel een fysieke als een online winkel runnen. Veelal zijn zij voor het verwerken van betalingen afhankelijk van verschillende partijen en Payment Service Providers”, legt Pieter Stal, CEO van EMS, uit. “Met de vernieuwende EMS online betaaloplossing en de uitbreiding met Payconiq, biedt EMS ondernemers een onderscheidende online betaaloplossing die met de Payconiq QR betaalmethode naadloos aansluit op de ontwikkelingen van nu.”

De integratie met QR-code betalingen past binnen de missie om ‘nooit meer nee te verkopen’. Wanneer het aankomt op betalen en het bieden van marktconforme betaaloplossingen, is de integratie van Payconiq als betaalmethode een belangrijke aanvulling op het totaalaanbod van EMS. “De maatschappelijke ontwikkelingen van de afgelopen maanden hebben het gebruik van QR-codes in een stroomversnelling gebracht. Ook ondernemers die aangesloten zijn bij EMS kunnen van de voordelen van contactloos betalen met de mobiele telefoon middels QR-codes profiteren” zegt Ramin Kader van Payconiq.

Betaaloplossingen krijgen een steeds belangrijkere rol in het leven van ondernemers en betalende klanten. Payconiq biedt een eenvoudige, snelle en veilige manier van online en offline betalen door middel van QR-code technologie. QR-codes raken steeds meer ingeburgerd en maken betalen makkelijker voor ondernemers en sneller voor consumenten.

Pieter Stal: “Payconiq past perfect binnen onze propositie. Wij richten ons met name op de Nederlandse en Belgische markten, waarbij we onze klanten alle relevante betaalmethoden willen bieden. De internationale QR-code en online betaaloplossing van Payconiq dekt ons focusgebied. Heel 2020 betalen ondernemers bij EMS geen abonnementskosten. Ramin Kader voegt daar namens Payconiq aan toe: “om ondernemend Nederland te ondersteunen in deze moeilijke tijd betalen ondernemers bij Payconiq nooit abonnementskosten en tijdelijk geen transactiekosten tot eind 2020.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This