EASI neemt van Helvoirt Automatisering BV over

22 september 2020

IT-bedrijf EASI neemt sectorgenoot van Helvoirt Automatisering BV over. Huidig CEO Rudi van Helvoirt blijft aan boord en zal als Technical Director de dagelijkse leiding mee vormgeven. Het doel van de overname is om de capaciteit en de flexibiliteit van EASI in Nederland te vergroten. 

EASI richt zich daar in eerste instantie op security, cloud en infrastructuurbeheer voor IBM Power en VMware (Intel)-omgevingen. “We zijn bijzonder tevreden dat Rudi (voormalig CEO van van Helvoirt) het team in EASI in Nederland komt versterken,” zegt Thomas Van Eeckhout, CEO van EASI. Van Helvoirt beschikt over specifieke kennis van IBM i, wat het voor ons een interessante partner maakt. Ze zijn een waardevolle aanvulling op ons dienstenportfolio.” 

Gedeelde expertise 

“EASI is als IBM Platinum Business Partner een logische keuze voor ons,” zegt Rudi. “Dankzij hun jarenlange band met IBM sluit hun expertise naadloos aan op de onze. Bovendien biedt dit een mooie kans op schaalvergroting. Daarnaast hebben we in EASI een betrouwbare partner gevonden die onze visie deelt. Ze stellen net als wij kwaliteit en persoonlijke, betrouwbare services voorop.” 

Continuïteitsgarantie 

Concreet brengt de overname voor de klanten van van Helvoirt geen merkbare veranderingen met zich mee. “De continuïteit blijft gegarandeerd,” zegt Thomas Van Eeckhout. “Voor de klanten blijven de aanspreekpunten behouden. Fysiek verhuizen we wel het bestaande kantoor van van Helvoirt wel naar het huidige kantoor van EASI in ‘s-Hertogenbosch.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This