Volvo, Alibaba en GE Digital laten CI/CD, Edge Computing en Cloud Computing user cases zien tijdens Open Infrastructure Summit

14 september 2020

Het programma voor de 2020 Open Infrastructure Summit is vandaag bekend gemaakt en omvat keynotes en sessies van bedrijven zoals Volvo, Workday, Société Générale en Ant Group. De virtuele Open Infrastructure Summit vindt plaats van 19 tot 23 oktober a.s. en omvat meer dan 100 sesses op het gebied van infrastructure, zoals cloud computing, edge computing en security. 

De organisatie verwacht duizenden deelnemers uit meer dan 30 open source communities en meer dan 100 landen. De keynotes beginnen op maandag 19 oktober (17.00 uur CET). De sessies zullen focussen op de meest belangrijke issues op het gebied van open infrastructure waarmee internationale organisaties te maken hebben zoals:

  • AI / Machine Learning
  • HPC Container Infrastructure
  • CI/CD
  • 5G
  • NFV and Edge Computing
  • Cloud Computing: Public, Private and Hybrid
  • Security

Het complete programma is hier te bekijken: https://www.openstack.org/summit/2020/summit-schedule.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This