Poly benoemt Sofocles Socratous tot vicepresident Sales voor Noord-Europa

21 juli 2020

Plantronics heeft Sofocles Socratous benoemd tot vicepresident sales voor Noord-Europa. Socratous – die achttien jaar ervaring heeft in de technologie- en communicatiesector – is verantwoordelijk voor de groei van Poly in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Scandinavië en de Benelux. 

Voor Poly werkte Socratous bij databasemanagementprovider Bitnine Global Inc. waar hij als president sales & marketing verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van strategische en operationele plannen voor de groei van het bedrijf in de EMEA-regio. Daarvoor was Socratous ruim elf jaar vicepresident voor EMEA bij Seagate Technology. Hij gaf er leiding aan sales en marketing, en was verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. De focus lag daarbij op het vergroten van de omzet en het marktaandeel met een best-in-class organisatiestructuur die gestoeld is op service en teamcultuur.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This