Equinix breidt toegang tot Alibaba Cloud uit naar 17 markten

9 juli 2020

Equinix breidt de toegang tot Alibaba Cloud uit. De uitbreiding via Platform Equinix geeft toegang aan klanten uit zeventien metro’s wereldwijd, waaronder Dubai, Frankfurt, Hong Kong, Jakarta, Londen, Singapore, Sydney, Tokio, Chicago, Dallas en Denver. Deze uitbreiding, samen met de API-integratie met Equinix Cloud Exchange Fabric (ECX Fabric), helpt bedrijven wereldwijd om gemakkelijk private verbindingen te maken met Alibaba Cloud op Platform Equinix.

Volgens Gartner is Alibaba Cloud (de digitale en technologische backbone van Alibaba Group) de derde grootste internationale aanbieder van Infrastructure as a Service (IaaS) en de grootste in Azië-Pacific. Met deze samenwerking krijgt Alibaba Cloud veilige en directe toegang tot een robuust, verbonden ecosysteem met meer dan 9.700 klanten, waaronder 1.800 netwerkproviders en meer dan 2.900 cloud- en IT-dienstverleners. Zo kan de cloudprovider zijn prestaties verbeteren, latency verlagen en de betrouwbaarheid voor klanten vergroten.

Hier is meer info te vinden.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This