Hays lanceert online trainingsplatform voor werkgever en werknemer

10 juli 2020

Rekruteringsexpert Hays biedt sinds kort een nieuw gratis online trainingsprogramma aan voor werkgevers en werknemers. Hays Learning richt zich op grote en kleine bedrijven die zich willen blijven ontwikkelen in een steeds veranderende professionele wereld.  Het trainingsplatform zat al langer in de pijplijn, maar werd door het massale telewerken van de afgelopen maanden versneld uitgerold.

Rekruteringsexpert Hays biedt voortaan ook Hays Learning aan, een online platform voor werknemers en werkgevers. Hays Learning is beschikbaar voor grote en kleine bedrijven en richt zich op actuele thema’s zoals werken op afstand, welzijn en gezondheid en veiligheid.

Het afgelopen half jaar is er veel veranderd voor organisaties. Veel bedrijven zijn verplicht begonnen met telewerk. Werknemers snakken meer dan ooit naar ondersteuning van hun leidinggevende. Met het platform wil Hays werkgevers bijstaan om de uitdagingen op korte en lange termijn te overwinnen. Zo krijgen werknemers de tools die ze nodig hebben om hun plek te vinden in een nieuw werktijdperk.

Omgaan met veranderingen

In deze onzekere en stressvolle tijden is het van belang de mentale gezondheid van werknemers op de eerste plaats te zetten. Met cursussen over welzijn, timemanagement, stressreductie, yoga, … draagt rekruteringsexpert Hays haar steentje bij wat betreft de fysieke en mentale gezondheid op de arbeidsmarkt.

Robby Vanuxem, Managing Director bij Hays België, verduidelijk de intentie van Hays: “We beseffen dat veel organisaties te maken krijgen met ongeziene veranderingen, waarbij ze zich moeten aanpassen aan werken op afstand en ook hun teams vanop afstand moeten managen. Door gratis online trainingen aan te bieden, hopen we bedrijven te helpen nieuwe manieren van werken te vinden zodat ze hun werknemers kunnen begeleiden en beschermen. We zien dat de onzekerheid bij velen groeit en dit kan dan een belangrijke retentietool zijn,”

Interactieve cursussen

Dankzij een learning management systeem houden werkgevers altijd de vinger aan de pols. Het systeem helpt hen bij het toewijzen van trainingen, het volgen van teamvoltooiingen en het opstellen van gepersonaliseerde trainingsprogramma’s.

“De cursussen passen perfect in een druk werkschema en vragen niet onnodig veel tijd. De trainingen bestaan uit meer dan alleen theorie. Het gaat om praktische tips en tricks. Quizzen, video’s en infographics maken de cursussen interactief en boeiend. Op die manier wilt Hays het verschil te maken.” – Robby Vanuxem, Managing Director Hays België

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This