PeopleWare breidt uit met kantoor in Hasselt

8 juli 2020

Het Lierse softwarebedrijf PeopleWare gaat uitbreiden. Na een kantoor in Lier, openen ze nu ook een hub op de Corda Campus in Hasselt. Het softwarebedrijf wil zo tegemoet komen aan de war-on-talent die nog steeds bezig is in de sector, en het fileleed van zijn Limburgse werknemers beperken. 

PeopleWare heeft sinds kort een eigen afdeling op de Corda Campus in Hasselt. Het wil zo tegemoet komen aan zijn werknemers uit Limburg die nu vaak lang onderweg waren om in Lier te geraken. Al heeft de campus, die ook weleens het Silicon Valley van België wordt genoemd, ook andere belangrijke troeven voor het softwarebedrijf.

“Hier zijn veel verschillende IT-bedrijven gevestigd, en ook veel starters beginnen hun carrière hier. Het is niet alleen een broeihaard van talent maar ook een bijzonder inspirerende plaats om te werken. De inrichting van ons kantoor hebben we perfect afgestemd op de sfeer die op de Corda Campus heerst: jong, dynamisch en eigentijds. Ons nieuwe kantoor heeft ook een perfecte ligging. Midden in de driehoek Leuven, Luik, Eindhoven. Van hieruit kunnen we makkelijker regionale klanten ondersteunen, en zelfs nieuwe aantrekken. Een stad als Maastricht is nu vlakbij. En natuurlijk willen we ook groeien door lokaal talent aan te trekken.”, legt Werner Valgaeren, CEO bij PeopleWare uit.

Voorlopig is er in het kantoor in Hasselt plaats voorzien voor twaalf medewerkers. PeopleWare hoopt dat op termijn verder uit te breiden 

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This