Verizon Business breidt Virtual Network Services-portfolio uit met Cisco ENC

24 juni 2020

Verizon Business breidt zijn Virtual Network Services (VNS)-portfolio voor enterprise-klanten uit met Cisco’s 5000 Series Enterprise Network Compute System (ENCS). Het speciaal door Cisco gebouwde ENCS-platform maakt nu deel uit van Verizons aanbod van virtual network functions en service-oplossingen.

Het VNS-portfolio van Verizon stelt klanten in staat om traditionele netwerkapparaten, zoals routers, firewalls en switches, te vervangen door virtuele netwerkfuncties (VNF’s). Deze kunnen vanaf een centrale locatie worden beheerd en ingericht. VNF’s helpen de digitale netwerktransformatie van klanten te versnellen. Dit gebeurt door handmatige interventie minder vaak of zelfs helemaal niet meer noodzakelijk te maken en de mogelijkheden voor een organisatie om netwerkcapaciteit te vergroten flexibeler en wendbaarder te maken. Maar ook door de beschikbaarheid van applicaties snel te prioriteren en in te spelen op de veranderende bedrijfsbehoeften. Cisco ENCS is een speciaal ontwikkeld computerplatform dat is geoptimaliseerd voor Network Function Virtualization.

“Klanten moeten in staat zijn om snel en eenvoudig netwerkdiensten in te zetten op filialen als hun zakelijke behoeften veranderen”, aldus Aamir Hussain, Senior Vice President of Business Products. “De toevoeging van Cisco’s ENCS-computeplatform aan ons VNS-portfolio is voor ons een nieuwe manier om enterprise-klanten te helpen om op eenvoudige wijze netwerkoplossingen te implementeren voor een responsiever, schaalbaarder en flexibeler netwerk.”

“De integratie van Cisco’s ENCS-oplossingen in het VNS-portfolio van Verizon is een nieuw voorbeeld van hoe onze twee bedrijven blijven samenwerken om de mogelijkheden van netwerkvirtualisatie te verbeteren”, zegt Scott Harrell, Senior Vice President en General Manager van Cisco’s Intent-Based Networking Group. “Cisco’s virtualisatie-oplossingen kunnen Verizon Business klanten met een voorkeur voor Cisco’s ecosysteem helpen om eenvoudig flexibele netwerkoplossingen te implementeren. En dat is wat alle bedrijven tegenwoordig nodig hebben om veerkrachtig en concurrerend te blijven”, aldus Harrell.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This