MobileIron en Adeya kondigen strategische samenwerking aan voor het leveren van veilige enterprise communicatie en realtime samenwerken

1 mei 2020

MobileIron kondigt een nieuwe samenwerking aan met Adeya, toonaangevend aanbieder van oplossingen om veilig samen te werken. Dankzij deze samenwerking krijgen medewerkers wereldwijd de beschikking over mogelijkheden voor end-to-end versleutelde realtime voice- en videocalls, conference calls, SMS, instant messaging, groepsgesprekken en bestandsuitwisseling op ieder device.

De twee organisaties hebben de krachten gebundeld door hun producten te combineren en bieden organisaties de mogelijkheid om veilig samenwerken tussen personen of teams mogelijk te maken, in combinatie met beveiliging van de gebruikte devices. Met de samenwerking komen MobileIron en Adeya tegemoet aan een groeiende vraag in de markt naar oplossingen die voorzien in compliance, versleutelde en veilige mobiele communicatie voor enterprises van ieder formaat.

De afgelopen maanden hebben veel thuiswerkers gebruikgemaakt van consumentenapps om samenwerking tussen verschillende personen of teams binnen een bedrijf mogelijk te maken tijdens de COVID-19-pandemie. Organisaties kwamen er echter al snel achter dat veel ‘eenvoudige en gratis’ consumentenapps geen adequate security bieden en mogelijk zelfs gebruikersdata delen met derden, waardoor er een dataprivacy-risico ontstaat. Het risico op het lekken van bedrijfsinformatie, video’s en bedrijfskritische, vertrouwelijke informatie kan leiden tot juridische-, financiële- en reputatieschade.

Dankzij de gecombineerde oplossing kunnen organisaties snel gebruik maken van Adeya’s versleutelde end-to-end oplossing voor realtime samenwerken, communicatie en bestanden delen. De oplossing is te beheren en implementeren via MobileIron’s unified endpoint management (UEM)-platform. IT-beheerders kunnen voldoen aan verregaande compliance-vereisten door de Adeya-app toe te voegen aan ieder device waarop MobileIron wordt gebruikt en kunnen extra bescherming instellen met MobileIron’s per-app VPN Tunnel-oplossing. Eindgebruikers kunnen hierdoor zeer eenvoudig en veilig de app gebruiken om samen te werken met collega’s.

 
 
 
Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This